📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
terrorerror napisał/a:
@Tomek129 Największa pomyja umysłowa jaką kiedykolwiek widziałam to "urzyszkodniczka". Domyślam się, że żadnej łechtaczki nigdy w życiu nie widziałeś, więc co ja ci będę odpowiadać...
Zlot miłośników kotów opanował dziś sadola, zatem pozdrawiam i miłego podrapania.
Spokojnie, jak się zbiorą miłośnicy prostaczek to ciebie zawołam.
@terrorerror
Kurwa, też nienawidzę kotów, napawają mnie obrzydzeniem bo to kłamliwe i niewdzięwczne skurwysyny.
Kurwa, też nienawidzę kotów, napawają mnie obrzydzeniem bo to kłamliwe i niewdzięwczne skurwysyny.
@Antalor Możesz wołać, nikt ci nie zabroni. Tyle, że ja, w przeciwieństwie do ciebie, nie jestem miłośnikiem ani kotów, ani prostaczek, sorry.
Uwielbiam te weekendowe gównoburze.
@terrorerror Widzę, że dochodzimy do etapu pocisków gimnazjalnych. Ach ten jad. Te emocje sprowokowane internetową dyskusją. A co do kobiecych dóbr to parę zdarzyło mi się zobaczyć, ale na całe szczęście nie twoje. Miłośniczką prostaczek może i nie jesteś, ale tak się zachowujesz.
PS. Te chamskie teksty rodem z galerianek to twój sposób na zwrócenie na siebie uwagi w celu rozładowania desperacji dnia codziennego czy po prostu jesteś tak chamska i nieokrzesana? Wirtualne piwa za nieuzasadnione gnojenie dodają Ci poczucia wartości? Widać, ktoś kiedyś popełnił duży błąd wychowawczy. Współczuje znajomym o ile jakiś masz...
PS. Te chamskie teksty rodem z galerianek to twój sposób na zwrócenie na siebie uwagi w celu rozładowania desperacji dnia codziennego czy po prostu jesteś tak chamska i nieokrzesana? Wirtualne piwa za nieuzasadnione gnojenie dodają Ci poczucia wartości? Widać, ktoś kiedyś popełnił duży błąd wychowawczy. Współczuje znajomym o ile jakiś masz...
@terrorerror
Jestem facetem i razem ze swoją kobietą trzymamy w domu 2 koty. Według mnie są zajebiste. Ty masz prawo ich nie lubić, ale nie pluj jadem.
Jestem facetem i razem ze swoją kobietą trzymamy w domu 2 koty. Według mnie są zajebiste. Ty masz prawo ich nie lubić, ale nie pluj jadem.
@up
Nie ja zaczęłam się srać do kogoś, ale nieważne, masz rację, niepotrzebna konwersacja, dałam się sprowadzić do ich poziomu. Chociaż nie wiem czemu napisałeś to tylko pod moim adresem...
@Tomek129
Musiałeś odpisać jak zwróciłam się do "urzyszkodnika" Antalora, co? (daruję sobie pytanie, czy to twoja matka) Ja już dziękuję za dyskusję, bo wymiana zdań z tobą i Antalorem mi uwłacza. Ładnie się podsumowałeś (nie pojmuję tylko, czemu skierowałeś te słowa do mnie) i na tym poprzestanę.
Nie ja zaczęłam się srać do kogoś, ale nieważne, masz rację, niepotrzebna konwersacja, dałam się sprowadzić do ich poziomu. Chociaż nie wiem czemu napisałeś to tylko pod moim adresem...
@Tomek129
Musiałeś odpisać jak zwróciłam się do "urzyszkodnika" Antalora, co? (daruję sobie pytanie, czy to twoja matka) Ja już dziękuję za dyskusję, bo wymiana zdań z tobą i Antalorem mi uwłacza. Ładnie się podsumowałeś (nie pojmuję tylko, czemu skierowałeś te słowa do mnie) i na tym poprzestanę.
@Terror
Bo najwyraźniej sama nie kontrolujesz tego co mówisz
Zadajesz pytania, a wystarczy przeczytać co się napisało. Już pomijam to, że bez większego sensu obróciłaś moje słowa
Cytat:
nie pojmuję tylko, czemu skierowałeś te słowa do mnie
Bo najwyraźniej sama nie kontrolujesz tego co mówisz
Cytat:
"jak zakłamana, samotna pizdo"
"wykastrowane biedactwo poniżej poczuło się urażone"
Zadajesz pytania, a wystarczy przeczytać co się napisało. Już pomijam to, że bez większego sensu obróciłaś moje słowa
"Chociaż nie wiem czemu napisałeś to tylko pod moim adresem... "
Masz rację powinienem się przyczepić także do innych. Bez urazy:)
Masz rację powinienem się przyczepić także do innych. Bez urazy:)
Każde zwierze może być pojebane albo spokojne i posłuszne. Kwestia wychowania. Mam 2 koty, takie piwniczne. Nigdy się na nikogo agresywnie nie rzuciły i zawsze słuchają. Bo nikt nigdy ich nie kopał, nie głodził, nie truł i nie odpychał. Od dzieciństwa mamy z bratem zajawkę na chomiki (pocieszne skurwiele). Było ich chyba z 5. Żaden nigdy nikogo nie ugryzł, na co inni ludzie reagowali zdziwieniem, bo przeca "gryzonie to bezmózgie stworzenia, które gryzą jak tylko się je dotknie". No fakt, jak je jakiś bachor codziennie ściska, że im gały wyłażą na wierzch, to gryzą. Te pierdolenia o "pierwotnym instynkcie" można wsadzić między bajki. Zadziała tylko jak zwierzę jest głodzone. A wtedy to i u człowieka zadziała.
@terrorsrerror całkiem zabawne z ciebie zwierzątko.
terrorerror napisał/a:
i na tym poprzestanę.
przestan pisac cokolwiek bo NIE jestes smieszna jak ci sie wydaje tylko zalosna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów