📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wasik72 napisał/a:
pies upierdoli jak ma powód , kotowi może odjebać bez powodu
Czas spędzony przy pisaniu tego posta mógłbyś spędzić bardziej produktywnie - ucząc się poprawnej odmiany.
Była tu kiedyś taka jedna polonistka z brodawą na ryju, poszukaj a może pomoże
Sznycel czy sierściuch, jak się dobrze gnoja ułoży to nie robi takich jaj.
Trzeba być zjebem żeby tak wychowac sobie kota, bo żaden z kotów które u mnie są w domu nawet by nie pomyślał że można coś takiego zrobić, nawet prowokowany stara się uciec a nie atakować.
terrorerror napisał/a:
@up Ja, królik, mysz, pies, ani jaszczurka nikomu do szyi/na ryj z pazurami się nie rzuca miłośniczko kotów. Rozumiem, jak ktoś ma myszy w domu i kot ma za zadanie je eliminować, ale nie przytulać się do kota w łóżku. Ale co ja będę ci tłumaczyć, jak zakłamana, samotna pizdo nie masz nawet odwagi, żeby przyznać się w niku, że jesteś starą panną a nie kolesiem.
edit: No proszę, wykastrowane biedactwo poniżej poczuło się urażone Nie, to że napiszę coś na forum, nie oznacza że lecę do kogokolwiek z łapami.
kurwa wolalabym stado kotow niz jednego ciebie w chalupie. wkurwiasz jak owsik.
waik72, pisz więcej głupot. Obnażaj się przed wszystkimi.
Bart9201, jeśli chomika nie bierze się przez dłuższy czas na ręce to dziczeje i zaczyna prychać(czy co tam chomik robi) i gryźć
Co do kotów jak jesteś spierdoliną życiową i nie zaznaczysz hierarchii w stadzie to cie nawet Chihuahua czy inny szczur pogryzie. Jest jedna różnica, kot cię drapnie i dasz ty mu spokój i on ci da spokój, pies upierdoli cię w nogę i wylądujesz w szpitalu na szyciu. Wniosek? Kota ludzie nie szanują i ich drapie i mają to w dupie. Psa szanują, a jak jest agresywny to albo go ustawią albo się pozbędą. Proste zasady, a ludzie ich nie rozumieją albo nie chcą zrozumieć.
Co do terrorerror... Wyskakuje ze zjebanym tekstem uzyskuje odpowiedź na jaką zasługuje i twierdzi, że to nie ona zaczęła. ROTFL, w internecie jest jak z dziećmi, jak jesteś głupi i się z tym obnosisz to będą się nad tobą pastwić i się z ciebie śmiać, udawanie, że to nie twoja wina i pójście na skargę nie pomoże.
Bart9201, jeśli chomika nie bierze się przez dłuższy czas na ręce to dziczeje i zaczyna prychać(czy co tam chomik robi) i gryźć
Co do kotów jak jesteś spierdoliną życiową i nie zaznaczysz hierarchii w stadzie to cie nawet Chihuahua czy inny szczur pogryzie. Jest jedna różnica, kot cię drapnie i dasz ty mu spokój i on ci da spokój, pies upierdoli cię w nogę i wylądujesz w szpitalu na szyciu. Wniosek? Kota ludzie nie szanują i ich drapie i mają to w dupie. Psa szanują, a jak jest agresywny to albo go ustawią albo się pozbędą. Proste zasady, a ludzie ich nie rozumieją albo nie chcą zrozumieć.
Co do terrorerror... Wyskakuje ze zjebanym tekstem uzyskuje odpowiedź na jaką zasługuje i twierdzi, że to nie ona zaczęła. ROTFL, w internecie jest jak z dziećmi, jak jesteś głupi i się z tym obnosisz to będą się nad tobą pastwić i się z ciebie śmiać, udawanie, że to nie twoja wina i pójście na skargę nie pomoże.
Już dawno nie widziałem tyle hejtu pod jednym tematem... Ja pierdolę, co się ludzie z wami dzieje?
ZAMYKAM tą skurwiałą dyskusję o tym które zwierzę jest lepsze. Jeszcze żaden kot nie skalał się współpracą z policją. Dziękuję, dobranoc.
Bo ten kot nie mógł znieść tego jak ta laska fałszuje, a że mówić nie potrafi to jak miał jej inaczej kazać zamknąć ryj??
Czyli kot rzuca się jej na twarz niesprowokowany a pajace i tak go bronią. Ja na jej miejscu od razu go z domu wyrzucił.
chmielu666 napisał/a:
Czyli kot rzuca się jej na twarz niesprowokowany a pajace i tak go bronią. Ja na jej miejscu od razu go z domu wyrzucił.
Za darmo jej nie zajebał. Wkurwiała go, proste. Ciebie by pewnie locha nie wkurwiała jakby piała Ci do ucha?
Takie to już są te koty, posiadacze lub potencjalni posiadacze zapewne są tego świadomi, a jak nie byli, to już są.
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów