📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak można mieć kota?!
terrorerror napisał/a:
Jak można mieć kota?!
Skoro ludzie trzymają w domu króliki,myszy,psy czy jaszczurki...
Chuj, nawet ciebie ktoś w chałupie trzyma.
Więc kota chyba też można.
@up Ja, królik, mysz, pies, ani jaszczurka nikomu do szyi/na ryj z pazurami się nie rzuca miłośniczko kotów. Rozumiem, jak ktoś ma myszy w domu i kot ma za zadanie je eliminować, ale nie przytulać się do kota w łóżku. Ale co ja będę ci tłumaczyć, jak zakłamana, samotna pizdo nie masz nawet odwagi, żeby przyznać się w niku, że jesteś starą panną a nie kolesiem.
edit: No proszę, wykastrowane biedactwo poniżej poczuło się urażone Nie, to że napiszę coś na forum, nie oznacza że lecę do kogokolwiek z łapami.
edit: No proszę, wykastrowane biedactwo poniżej poczuło się urażone Nie, to że napiszę coś na forum, nie oznacza że lecę do kogokolwiek z łapami.
@terrorerror
No widzisz a jednak się rzucasz niewysterylizowana samico.
No widzisz a jednak się rzucasz niewysterylizowana samico.
Pewnie pryszcza zobaczyl i myslal, ze to kropka.
kurwa, dlatego nienawidzę kotów, nawet nie ma tego jak porządnie kopnąć po takiej akcji.
gdybym kogoś trzymał pod dachem dawał mu jeść i jeszcze by fochy strzelało albo by mnie drapało wyjebał bym to przez okno...
Pies -> Kot
Pies -> Kot
mam koty i wam powiem, to jest tak jak z psem jak mu się skrzywi psychikę to wyrośnie taki kotorozprówacz
ja już bym takiego kota rzucił psom na pożarcie
Rozumiem, że można nie lubić kotów bo sam ich nie toleruję, ale urzyszkodniczka terrorerror, albo dawno bolca nie miała albo jest zwyczajnie pierdolnięta bo dawno już nie czytałem takich pomyj umysłowych... I jeszcze ten tekst o starej pannie. Ja pierdole... Jakiś kot Ci wydrapał łechtaczkę w młodości, że się tak rzucasz?
taa, a pies to się nigdy nie nikogo z łapami nie rzucił. i zębami.
poczekajcie aż was pies pogryzie, zanim będziecie narzekać na kotki
poczekajcie aż was pies pogryzie, zanim będziecie narzekać na kotki
Koty są dziwne. Jak jestem nieraz u babci to też wskoczy na kolana, głaszczę go, nagle mu coś odpierdala i mam całą rękę podrapaną.
@Tomek129 Największa pomyja umysłowa jaką kiedykolwiek widziałam to "urzyszkodniczka". Domyślam się, że żadnej łechtaczki nigdy w życiu nie widziałeś, więc co ja ci będę odpowiadać...
Zlot miłośników kotów opanował dziś sadola, zatem pozdrawiam i miłego podrapania.
Zlot miłośników kotów opanował dziś sadola, zatem pozdrawiam i miłego podrapania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów