Czyli zabawy z ostrą amunicją
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Karwa, a ja przez cały pobyt w monie ( 1,5 roku) z dwa razy strzelałem do ruchomej tarczy, reszta to statyczne strzelania na 100 metrów. Jak ja im zazdroszczę
Takafura napisał/a:
Karwa, a ja przez cały pobyt w monie ( 1,5 roku) z dwa razy strzelałem do ruchomej tarczy, reszta to statyczne strzelania na 100 metrów. Jak ja im zazdroszczę
A co, 2 razy mucha przez otwarte okno wleciała?
@Takafura
Są miejsca w Syfie, gdzie BLOS i strzelanie dynamiczne się realizuje. Takiemu zwykłemu żołnierzowi na chuj to potrzebne? Jeszcze coś odpierdoli i krzywdę zrobi sobie lub co gorsze komuś. Byłeś w Wojsku to powinieneś wiedzieć ile w armii jest prawdziwej "walki", a ile całej tej logistyczno-zabezpieczającej otoczki.
Są miejsca w Syfie, gdzie BLOS i strzelanie dynamiczne się realizuje. Takiemu zwykłemu żołnierzowi na chuj to potrzebne? Jeszcze coś odpierdoli i krzywdę zrobi sobie lub co gorsze komuś. Byłeś w Wojsku to powinieneś wiedzieć ile w armii jest prawdziwej "walki", a ile całej tej logistyczno-zabezpieczającej otoczki.
W ramach ćwiczeń walą do swoich ostrą amunicją. Co za debile
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Kalashnikova jak już
No tak zapisujmy inny słowiański język mając do tego odpowiedni litery w alfabecie w angielskiej wersji.
AleDlaczego napisał/a:
A co, 2 razy mucha przez otwarte okno wleciała?
Lepiej, strzelanie sprawdzające na koniec szkółki na kaprala.
Szwejk napisał/a:
@Takafura
Wiem, to był bardziej pokaz cyrkowy niż szkolenie z taktyki. Tak sobie tylko westchnąłem, że nie mam nawet 10 % tych umiejętności.
i to są pokazy... ludzie szkoleni do takich zadań.. szacunek za pewną rękę .. i godziny ćwiczeń..
Takie pustaki to palcem przebijam.
Knegarn napisał/a:
Kalashnikova jak już
Skoro się tak mocno się przypierdalasz, to Кала́шникова jak już.
Dobrze napisał spolszczoną nazwę, po chuj jebany debilu na siłę chcesz "poprawić" poprawne polskie tłumaczenie anglicyzmem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów