📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ej był kiedyś taki film gdzie prześliczna młoda dziewoja ukazuje światu swe cyce chyba właśnie pająkiem na bluzce czy staniku przestraszona, akcja na basenie, znaleźć nie mogę, a pasowało by to tu idealnie
Cytat:
ej był kiedyś taki film gdzie prześliczna młoda dziewoja ukazuje światu swe cyce chyba właśnie pająkiem na bluzce czy staniku przestraszona, akcja na basenie, znaleźć nie mogę, a pasowało by to tu idealnie
o to chodziło?
pamiętałem bo to był mój temat a wpisałem tagi: bikini,piersi
Dziwnego kształtu masz siusiaka, konsultowałeś to ze specjalistą?
Większość starych panien posiada podobne wyposażenie w trochę innej lokalizacji, uzupełnione o pełen pakiet sieciowy.
Poniżej prezentacja nagrania poklatkowego po retuszu w fotoszopie, z wykorzystaniem całej mocy obliczeniowej superkomputera Prometheus Akademickim Centrum Komputerowym Cyfronet na AGH. Takiej, dla przykładu, prof. Pawewłowicz ...
Niestety - nie zobaczycie nic. Nie dane mi uploadować zdjęć. Za młody w uszach jestem
Poniżej prezentacja nagrania poklatkowego po retuszu w fotoszopie, z wykorzystaniem całej mocy obliczeniowej superkomputera Prometheus Akademickim Centrum Komputerowym Cyfronet na AGH. Takiej, dla przykładu, prof. Pawewłowicz ...
Niestety - nie zobaczycie nic. Nie dane mi uploadować zdjęć. Za młody w uszach jestem
Znając sadola spodziewałem się:
- kutasa
- włosów na cycach
- szybkie ujęcie na twarz, a tam gęba faceta z brodą i wąsami
Więc wełniany, wielgachny, włochaty pająk nie zrobił na mnie żadnego wrażenia.
- kutasa
- włosów na cycach
- szybkie ujęcie na twarz, a tam gęba faceta z brodą i wąsami
Więc wełniany, wielgachny, włochaty pająk nie zrobił na mnie żadnego wrażenia.
Cycuszki miodzio, ale co ona ma kolczyka w klacie???????????
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów