18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Spotkał się z niezależnymi jury

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2024-10-23, 17:10 ]
uk.m.wikipedia.org/wiki/M8L8TH - jest to koszulka zespołu z gatunku NSBM, założonego w Rosji, której lider po procesach karnych za (nieudowodnione) ataki na migrantach uciekł na Ukrainę, a po agresji Rosji wstąpił w szeregi ukraińskiej armii w ramach Rosyjskiego Korpusu Ochotniczego
Zmieniono 7 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Megatrans666 2024-10-23, 20:36 8
Zgłoś
Muszyz 2024-10-23, 20:48
Ale rusek walczący po stronie Ukrainy to chyba jest spoko gość? Czy się mylę?
Zgłoś
BigLebovsky 2024-10-23, 21:02 4
dżonyłojlker napisał/a:

Stare konto zablokowali ci za mniej odważne wpisy. Ty chyba naprawdę musisz bardzo nienawidzić Polaków, że aż tak ci nerwy puszczają

A jeszcze innym jedzie że są onucami. No ale czego się spodziewać po murzynie.
Zgłoś
Kici-Kici 2024-10-23, 21:22 2
Banderowcy to Ukry czy Ruscy, bo ciągle mi się miesza
Zgłoś
nowystary 2024-10-23, 22:11 1
BigLebovsky napisał/a:

Jebać ukraków! Wszystkich bez wyjątku. To nie naród nawet,a zwykła zbieranina kurew i oszustów.

fajnie że znasz ich historię ale skąd ta zbieranina się tam wzięła?
Zgłoś
BigLebovsky 2024-10-23, 22:13
nowystary napisał/a:

Dobrze to ująłeś. Zbieranina.
Zgłoś
nowystary 2024-10-23, 22:17
BigLebovsky napisał/a:

Dobrze to ująłeś. Zbieranina.

ja tylko cytuję bo się chcę dowiedzieć od znawcy BigLebovsky kiego skąd się wzieli
Zgłoś
obccy22 2024-10-23, 22:36
Heheee chlopaczyna założył koszulkę bez pojęcia co prezentuje i nie powinien w niej chodzić, ale na sadisticu tradycyjnie trzeba iść z duchem czasu i wiadro pomyj na Ukrainę. Ach ta moda ciągle się zmienia haahaaa...
Zgłoś
PryszczatyJeż 2024-10-23, 22:52 4
obccy22 napisał/a:

Heheee chlopaczyna założył koszulkę bez pojęcia co prezentuje i nie powinien w niej chodzić, ale na sadisticu tradycyjnie trzeba iść z duchem czasu i wiadro pomyj na Ukrainę. Ach ta moda ciągle się zmienia haahaaa...

Gdzie wady? Większość ludzi ma ich dosyć. Nawet ci co im na początku tak pomagali.
Zgłoś
Bmwf10520 2024-10-23, 23:00
BigLebovsky napisał/a:

Głupiś boś czarny. Jak widzisz nawet taki śmieć jak Putin może mieć czasem rację. Informacja że wkładasz mnie do swojej szufladki z onucami lata mi koło chuja synu.
I myślisz że mnie sprowokujesz? Tiaaa. No dawaj -zrób nam wykład z budowania państwa ukraków. Ale wszystko na faktach historycznych. Z dokładnymi datami i prawidłowymi nazwami historycznymi. Bez naciągania faktów. Zatrzymaj swojego gruza be_em_wu i pisz. Ja idę robić popcorn.

Mówisz o państwowości czy o narodowości bo to dwie kompletnie inne sprawy?
Państwowość i jej ciągłość nie występuje bo jak nie my ich napierdalalismy to carowie albo Tatarzy krymscy.
Jednak narodowość oczywiście że ma swoją ciągłość od setek lat.
Z nieba tam nie spadli,nikt ich tam nie zagonił a tygiel jaki tam miał miejsce jedynie zrobił wyrazistymi bardziej ich narodowe cechy.
Choćby język ....ten bez narodowości nie istnieje.
A ukrainski jest językiem i mówionym i pisanym ma też swoją cyrylicę odmienna od ruskiej.
Rosja ....chyba księstwo moskiewskie ...sporo młodsze od południowych starszych kuzynów.

[ Dodano 2024-10-23, 23:02 ]
nowystary napisał/a:

Zawsze była,dołączyło do niej zbiegów i wyjętych z pod prawą Polaków,litwinów,Rusinów mnóstwo i się zakorzeniło.
Coś jak u nas ziemie odzyskane,mieszanina wszelkiej maści tałatajstwa,sierot powojennych i trochę przesiedleńców z Kresów.
Zgłoś
BigLebovsky 2024-10-23, 23:05 3
nowystary napisał/a:

ja tylko cytuję bo się chcę dowiedzieć od znawcy BigLebovsky kiego skąd się wzieli

Oho! Kolejny ukroentuzjasta próbuje być sarkastyczny. Dlaczego ja mam cię uczyć historii, dlaczego nie przyswoiłeś podstawkowych faktów ale wbijasz w dyskusje?! Zbieranina począwszy od Mongołów, Ruś Kijowska, trochę Słowian. Kimmerowie a nawet Hunowie czy Pieczyngowie. Oczywiście ukry utożsamiają się z kozakami zaporoskimi,ale czy tamci byliby z tego dumni? Wątpię.
Poczytaj synu trochę. Wiedza nie boli.
Zgłoś
Rav9292 2024-10-23, 23:24 1
mam nadzieje ze poza kamera go ostro przekopali
Zgłoś
W................w 2024-10-24, 0:26
Co tam chlapło ?
Zgłoś
winnywalen 2024-10-24, 1:05
Widzę, że sami ruscy na forum. Sadol się kończy. Won do swojej mother russia, a nie mi tutaj będziecie pro rosyjskie i antyukrainskie wpisy robić.
Zgłoś
turbonekro 2024-10-24, 2:49
Jebać ukraincow pierdolonych, ale muzycznie zespół gra dobrze, oczywiście tekstowo to ściek w większości, tak jak nasz honor czy K88 .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem