Xevik20 napisał/a:
Mam mieszane uczucia, bo to zwykle patusy, które kochają się znęcać nad słabszymi. Plucie na kogoś i oblewanie czymś? To już mogli mu wyjebać w mordę lub wziąć za szmaty i wytłumaczyć, że ma nie chodzić w tej koszulce. Prędzej ta stara raszpla powinna dostać opierdol, bo jeżeli to jej syn, to czemu pozwala mu chodzić w czymś takim?
Jest cień szansy, że ta akcja mu wbije coś do łba, ale skoro matka nie reaguje na takie coś, to pewnie będzie zjebany jak ona.
No to właśnie jak na patusów to dosyć honorowo bo po chuj mają wpierdalać dzieciakowi postury wieszaka za koszulke? Krzywda mu sie nie stała a może coś mu do łba trafi bo na 100% wiedział za co
[ Dodano 2024-10-23, 19:27 ]
smc napisał/a:
Nie bądźcie idiotami. Gówniarz na bank nie miał pojęcia, co na tej koszulce było nasrane.
To jak złapać pierwszego lepszego metalowca i mu wytykać symbole z koszulki. On nie wie co tam ma.
Ale są lepsi, co robią tatuaże symboli, o których nie mają pojęcia...
weź kurwa nie rób z niego niewidomego i głuchego bo to tak jakbym założył bluzę z flagą NSDAP i powiedział że ja nic nie wiedziałem a koszulke to u dziadka znalazłem to fajnie wygląda, doskonale wie co założył i nawet widać po nim że kozaczy z tego powodu
[ Dodano 2024-10-23, 19:28 ]
TwójCzarnyPan napisał/a:
Bardzo odważni nasi patrioci wyklęci, nie ma co. Opluć dzieciaka potrafili, ale nawet głos zniekształcili żeby nikt ich nie zidentyfikował, bo co by to było. Tchórze pierdolone. I sadole jeszcze brawo biją, każdy odważny, bo anonimowy.
Jak ja wami gardzę, polackie kurwy. Macie się za Polaków, a w mózgach ruskie gówno.
może dlatego że żyjemy w kraju opierdalania pał ukrom którzy są przez rząd stawiani ponad rodaków? oby cie kurwa najebany ukrainiec ładą zagłady rozjebał na pasach jak w końcu wyjdziesz z piwnicy pierdolony grubasie