publiczność szaleje od 1'38 do końca ale można obejrzeć całe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
publiczność szaleje od 1'38 do końca ale można obejrzeć całe
Skurwiel przez 3 minuty spalil wiecej paliwa niz cala Polska przez ostatnie 3 dekady. Ciekawe swoja droga jak to jest mieć 1700koni pod stopą
sherman napisał/a:
Ciekawe swoja droga jak to jest mieć 1700koni pod stopą
Coś mi tu śmierdzi dewiacją seksualną.
@think666 coś mi się wydaje, że byłeś bohaterem "one man one horse", pewnie stad te skojarzenia
A ty jesteś głupi!
Z wiki + ciekawostka na temat pracy silnika (widać na filmie):
Przykładowo, pojazd Devils Dodge jest napędzany metanolem, ma silnik o mocy około 1500 koni mechanicznych, amortyzatory wypełnione azotem i koła o średnicy 66 cali (około 167 cm). Jego silnik może działać do 2 minut, dłuższe działanie może doprowadzić do przegrzania silnika i poważnie go uszkodzić.
#Edycja
Z wiki + ciekawostka na temat pracy silnika (widać na filmie):
Przykładowo, pojazd Devils Dodge jest napędzany metanolem, ma silnik o mocy około 1500 koni mechanicznych, amortyzatory wypełnione azotem i koła o średnicy 66 cali (około 167 cm). Jego silnik może działać do 2 minut, dłuższe działanie może doprowadzić do przegrzania silnika i poważnie go uszkodzić.
Pierwszy oficjalny samochód na polskie drogi
Na naszych drogach urwałby zawieszenie
W 2:10 kierowca sobie szluge zapalił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów