📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
koleś prawie zrobił to co ja bym zrobi na pewno; lekki klapsik na psiochę...
Jakość nagrania wystarczająca. Można stwierdzić, że nie ma pindola, jest zgrabna i twarz też ma niczego sobie
Po co wkładać załadowana broń w majtki, przecież zabezpieczenie może się odblokować i taki efekt...? można nosić broń bez naboju w komorze nabojowej a tylko w magazynku, wtedy jest bezpieczna. Przeładowanie broni to 2 sekundy...
NataliaW napisał/a:
Po co wkładać załadowana broń w majtki, przecież zabezpieczenie może się odblokować i taki efekt...? można nosić broń bez naboju w komorze nabojowej a tylko w magazynku, wtedy jest bezpieczna. Przeładowanie broni to 2 sekundy...
Co ty pierdolisz??
tak bym jej zrobił
chuja byś zrobił
Klepałby jak Najman mate
Dualamangor napisał/a:
Co ty pierdolisz??
Wątki się komuś pojebały, gość sobie przestrzelił pachwinę 3 tematy niżej.
NataliaW napisał/a:
a w auchan jest tania chemia do basenu a wybory wiadomo kto wygra
Ziomkowi popierdoliły się filmy, obejrzał film który jest kartę obok(ponoć typek jest właścicielem sklepu z bronią, a sam się postrzelił w pachwinę), a skomentował ten. Dziwna sytuacja, Pozdrawiam !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów