Artyści załatwieni po taniości dla rozrywki naszej i gości weselnych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Artyści załatwieni po taniości dla rozrywki naszej i gości weselnych
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Materiał z indii to gwarancja że zawsze coś pójdzie nie tak.. nawet akcja ratunkowa... jest tylko coraz gorzej...
Halman napisał/a:
Materiał z indii to gwarancja że zawsze coś pójdzie nie tak.. nawet akcja ratunkowa... jest tylko coraz gorzej...
"Materiał z Indii to gwarancja że zawsze coś pójdzie nie tak.. nawet akcja ratunkowa... jest tylko coraz gorzej..."
Sorryy, @Hal... are razi jak skurwesyn
Tak przy okazji... większości wszystko się z dupą kojarzy - mnie natomiast ten materiał z popaprańcami ze Stumilowego Lasu
jak się łapiemy głupot z nudów (duża, mała) to tak z nudów...
głest napisał/a:
Sorryy, @Hal... are razi jak skurwesyn
Halman napisał/a:
jak się łapiemy głupot z nudów (duża, mała) to tak z nudów...
Ciebie podpuścić - zabawa na cały dzień, przypierdalaczu
głest napisał/a:
Ciebie podpuścić - zabawa na cały dzień, przypierdalaczu
tak sobie to teraz tłumacz... może odrobinę honoru uratujesz...
Gaśnica? Nie znajo. Woda? A na co to komu? Takie rzeczy tylko w krainie gównem i moczem płynącej.
Do końca życia za każdym razem jak się będzie podcierał dupę hakiem będzie mu towarzyszyć to uczucie, że został kaleką bo jest idiotą.
Ja by to się odjebało w Polsce, to by było weselej bo wszyscy by pewnie to wódą polewali, no bo co innego u nas na stole??
Fajnie bawimy się ogniem zawodowo, po huj nam przygotowana gaśnica na wszelki wypadek. Ja jebie jak tam naród jeszcze nie wygina?
pudel82x napisał/a:
Ja by to się odjebało w Polsce, to by było weselej bo wszyscy by pewnie to wódą polewali, no bo co innego u nas na stole??
Jakby to byl Twoj ojciec to bym sie odlal zeby mu uratowac reke.
oni są jak male niedorozwoje, wystarczyło obok postawić wiadro w wodą.
mogli sobie jeszcze na głowach po jednym takim przyczepić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów