Strzelają sobie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Strzelają sobie
Jebany copperfield szybko sie przebrał w tym dymie. Czyli sztuczka udana
W dwie minuty hindusy puściły w atmosferę więcej syfu niż z tysiąc samochodów przez rok. Ale chuj tam, róbmy nowe normy emisji, zwiększajmy ceny samochodów, niech szkopy zarobią... Taka logika ekologii po europejsku
Co, oglądalność spada, Aniołeczku? Jakże to możliwe? No absurd po prostu... wypadki, wypadeczki, wypadunie i mordobicia, mordobiteczki, mordobitunie nie działają? Lamerskie szczucie na motopizdeczki i rowerzystów oraz szachownice spierdolenia i cztery kółka paraolimpizmu drogowego też nie działają? No niebywałe! ))))))))
Show wymaga poświęcenia, teoretycznie jakby wiedział co zamierza zrobić, to ludzie by na to kupili bilety
tyle lat na tej stronie jesteś i nie zauważyłeś, że tu nie ma tej ekomafii? Sami porządni ludzie poza "turystami".
grudzin7 napisał/a:
W dwie minuty hindusy puściły w atmosferę więcej syfu niż z tysiąc samochodów przez rok. Ale chuj tam, róbmy nowe normy emisji, zwiększajmy ceny samochodów, niech szkopy zarobią... Taka logika ekologii po europejsku
tyle lat na tej stronie jesteś i nie zauważyłeś, że tu nie ma tej ekomafii? Sami porządni ludzie poza "turystami".
Chciał być w centrum uwagi i mu się udało
Hej ty...
- Ja...?
- Tak ty weźmiesz tą flagę i będziesz machał a aj odpalę fajerwerki
- dobrze macham?
- Dobrze a teraz idź w stronę świątynii a ja będę macchał wachlarzem....
- A huj nie idę dalej bo mi się gacie palą....
Hugo Dionizy Steinhaus
- Ja...?
- Tak ty weźmiesz tą flagę i będziesz machał a aj odpalę fajerwerki
- dobrze macham?
- Dobrze a teraz idź w stronę świątynii a ja będę macchał wachlarzem....
- A huj nie idę dalej bo mi się gacie palą....
Odsyłam na lekcje chemii to może głupot nie będziesz pisał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów