W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tyle że tuż przy granicy z południem oni mają straszliwą ilość artylerii, dobrze okopanej w górskim terenie. To co że to sprzęt w technologii z lat 50tych, jeśli jest go tak dużo. Większość ma ograniczony zasięg, jednak przynajmniej 6000 dział ma w zasięgu Seul lub dalej — a resztę można podciągnąć w czasie inwazji.Po 10 latach od premiery wota nie miałem tyłu odznaczeń co te minionki obok tego Muminka. Daj boziu wojenkę z południową Koreą, pierdolnie ten skansen w dwa tygodnie.
Wojnę by przegrali, jednak nie bez milionowych strat w ludności cywilnej już pierwszego dnia.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!______________
takie tam bez konkretówOczywiście że się nie znam, tyle co się interesuje. Kupujemy śmigłowce bojowe. Po co? Do działań na Przesnymku Suwalskim? W razie wojny będzie on nakurwiany z obustronnie na tyle że nie starczy osłonowych flar na jeden kurs. Przy dzisiejszym zaawansowaniu broni kierowanej ziemia-powietrze, te śmigłowce to ostatnie na co potrzebujemy wydawać milony złotych.
A mimo wszystko kupują te śmigłowce. Pewnie dlatego, że takie potrzeby ma nasze wojsko.
A sprzętu w armii nigdy nie jest za dużo.
Zrobię to dla Was i rozwieję wątpliwości. Śmigłowce zintegrowane z czołgami i zmechem mogą zapewnić tym jednostką ochronę przed dronami oraz zapewnić im rozpoznanie terenu w czasie rzeczywistym gdy przeciwnik zagłusza na odcinku sygnał i twoje drony spadają. Nie wiem jak wygląda u nich możliwość zestrzeliwania rakiet ale wiem że zdolności tych helihoptrów są dosyć zacne, a radar jest zajebiście dobry co kompletnie zmienia zasady gry w polu.
Te helihoptry są w stanie będąc w ukryciu wrzucić lokalizację wrogich jednostek na komputer do abramsa i załoga ma podgląd gdzie dokładnie jest wróg na zasadzie WH w grze CS (widzenie przez ściany)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów