Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ryjec konkretnie ulany. Załadował by kumszota w te tłuste dziąsło...
Ale ty jesteś upośledzony, serio. Kumszota... Jprdl... I co, dałoby ci to satysfakcję waląc konia? Zwał sobie teraz. Co za różnica na co strzepiesz.
To nie jest jego córka, ta ma 12 lat, tylko żona (prawdopodobnie 39 lat, choć niektóre źródła podają 35).ale prosiaczek z tej młodej kimówny hyhy
Ale że u koreanek trudno odróżnić wygląd 12-latki od 39-latki, to już przegięcie. Kto tą ich rasę tak zaprojektował?!?
Cudze wyśmiewacie, a swojego nie znacie
Akurat polskie wojsko w tym momencie to nie jest już powód do śmiechu. I to mówię jako osoba zupełnie pozbawiona pisowskich patriotycznych uniesień. Może niepotrzebnie mamy taką dywersyfikację pochodzenia uzbrojenia (bo powoduje to wiele parków maszynowych do obsługi tych narzędzi) może też za dużo czołgów i śmigłowców a za mało samolotów i rakiet ale prawda jest taka, że potencjał militarny polski ma dziś znaczenie międzynarodowe.
Krypto pedał
Dorosłe dzieci
światowiec
Mam jedno ulubione miejsce w alpejskiem małej wiosce
zarządzający wielką firmą
Według GUS małą
wokół którego kręcą się księgowe 10/10
Jedna
mieszkający na wsi pełnej new holland'ów
Strajk rolników sparaliżował moją pracę, gdzie większość stanowiły nowiutkie NH
i liczący na wyższe dopłaty
To akurat był sarkazm. Przenośnia taka. Pod te NH.
Mam nadzieję, że Tobie wszystko wyjaśniłem i nie będziesz negatywnie odbierał moich postów. Peace.
Cudze wyśmiewacie a swego nie macie.
Ale ty jesteś upośledzony, serio. Kumszota... Jprdl... I co, dałoby ci to satysfakcję waląc konia? Zwał sobie teraz. Co za różnica na co strzepiesz.
Albert jak by nie było różnicy na co się trzepie to na dzielni trzepał byś i by na Ciebie trzepali
Akurat polskie wojsko w tym momencie to nie jest już powód do śmiechu. I to mówię jako osoba zupełnie pozbawiona pisowskich patriotycznych uniesień. Może niepotrzebnie mamy taką dywersyfikację pochodzenia uzbrojenia (bo powoduje to wiele parków maszynowych do obsługi tych narzędzi) może też za dużo czołgów i śmigłowców a za mało samolotów i rakiet ale prawda jest taka, że potencjał militarny polski ma dziś znaczenie międzynarodowe.
Za dużo śmigłowców? Już widać że się nie znasz. Każdy Ci powie że ten sprzęt jest teraz mega potrzebny bo to co jest to złom z czasów PRL, a blackhawki wszystkiego nie załatwia
Życie jest jak pudełko czekoladek, otyłym nie starcza na długo.Za dużo śmigłowców? Już widać że się nie znasz. Każdy Ci powie że ten sprzęt jest teraz mega potrzebny bo to co jest to złom z czasów PRL, a blackhawki wszystkiego nie załatwia
Oczywiście że się nie znam, tyle co się interesuje. Kupujemy śmigłowce bojowe. Po co? Do działań na Przesnymku Suwalskim? W razie wojny będzie on nakurwiany z obustronnie na tyle że nie starczy osłonowych flar na jeden kurs. Przy dzisiejszym zaawansowaniu broni kierowanej ziemia-powietrze, te śmigłowce to ostatnie na co potrzebujemy wydawać milony złotych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów