Zapewne nie ogarnął nawigacji i wjechał na zły pas. Zakomunikował Ci że chce zmienić pas, zrobił większy łuk, a Twoje cebulactwo oczywiście kazało Ci go trzymać do końca. Pod koniec wkurwiony przyhamował żeby Ci pokazać, że czasami ważniejsza jest inteligencja i logiczne myślenie niż jechanie przepisowo po strzałeczkach jakbyś grał w Pacman'a.
Może byś z łaski swojej nie kopiował komentarza z youtuba.
A koleś z toyoty to i tak frajer i tępy chuj.
@up, jak pomylisz pas to jedziesz dalej i zawracasz tam gdzie jest możliwe. Koleś pewnie chciał ominąć korek i na chama się wjebać bo panisko w toyocie nie może czekać jak inni.
Zapewne nie ogarnął nawigacji i wjechał na zły pas. Zakomunikował Ci że chce zmienić pas, zrobił większy łuk, a Twoje cebulactwo oczywiście kazało Ci go trzymać do końca. Pod koniec wkurwiony przyhamował żeby Ci pokazać, że czasami ważniejsza jest inteligencja i logiczne myślenie niż jechanie przepisowo po strzałeczkach jakbyś grał w Pacman'a.
Pierdolisz głupoty! On jest kierowcą, czy nawigacja? Nawigacja to tylko pomoc, a nie zwolnienie z myślenia. A jak się już popełniło błąd to należy pojechać tak by nie stwarzać zagrożenia. Powinien pojechać prosto i nawrócić tam gdzie będzie to możliwe, a nie wbijać się na inny pas. Niedawno widziałem durną pizdę, która zaczęła cofać na łącznicy węzła, bo za wcześnie zjechała zamiast zjechać do końca i ponownie wjechać tak jak się należy!
Chyba sobie kpisz, jak można usprawiedliwiać głupotę i takiego chuja.. jak już chciał tak zrobić to powinien potulnie przeprosić awaryjnymi a nie próbować doprowadzić do kolizji. Gościowi z toyoty należy się porządny cios po ryju, a jeżeli go bronisz to tobie frajerze też.
Żadne cebulactwo są przepisy, ziomal jechał swoim pasem. i to kierowca toyki zachował się jak burak. Staram się jeździć na zakładkę ale jak mi się ktoś tak wpierdala to mnie nosi. I popieram w toyocie burak cebulak. Może Golfiasty.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów