tak, jesteś zajebisty...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bo to kurwa wojna "swieta wojna" wsumie pierdole ide spac
a piwo daje bo przypomniaem sobie ze smieci trzeba wyniesc
Oczko by mógł sobie wybić...
To już może wyższy stopie uzależnienia ale wydaje mi sie że ten koleś chciał zrobić " Trickshota" z COD'a
gibki to jest
batmanx19 napisał/a:
bo to kurwa wojna "swieta wojna" wsumie pierdole ide spac
Łap kolego: ą, ć, ę, ł, ń, ó, ś, ź, ż, bo widzę, że albo na pchlim targu wybrakowaną klawiaturę kupiłeś, albo jesteś zbyt tępy, aby wcisnąć prawy alt.
Szkoda , że nie wystrzeliło ... materiał na harda by był .
Cytat:
wypas:D Dziękuje Bardzo muszę przepisać do zeszytu sobie:)
Tylko nie do tego od algebry.
anonimus91 napisał/a:
Szkoda , że nie wystrzeliło ... materiał na harda by był .
Od samego początku myślałem, że wystrzeli. Ale na harda materiału by raczej nie było, wiatrówka jest średnio zabójcza (no chyba, że się komuś porządnie kolbą przypierdoli).
co za bron muza w tle Dada Life vs. Knife Party - The Big Bad Internet Wolf (Thomas H Mashup)
Szkoda tylko, że powtórki nie ma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów