Zabawa w lekarza odeszła do lamusa. Teraz dzieci bawią się inaczej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i dlatego małoltetni nie powinni oglądać zawartości sadistica (aczkolwiek z drugiej strony kolejny ciekawy material do kolekcji)
Nie zgodzę się. Jakby mała oglądała Sadystica to by wiedziała jak trup wygląda i starsza nie musiałaby się wieszać, żeby jej pokazać.
Wilczex napisał/a:
Nie zgodzę się. Jakby mała oglądała Sadystica to by wiedziała jak trup wygląda i starsza nie musiałaby się wieszać, żeby jej pokazać.
trup na zdjęciu to jednak nie to samo, a dzieci bywają bardzo ciekawskie i nie myślą nad konsekwenjami
ahmed napisał/a:
trup na zdjęciu to jednak nie to samo,
Taaak.... to jak jeść loda przez papierek Zdecydowanie, co trup "na żywo" to trup na żywo.
ah te emo
przynajmniej wywiązała sie z obietnicy i pokazała koleżance jak rzeczywiście wygląda trup
To co się teraz dzieje na świecie to jest jakaś komplenta patologia.
Rodzice kupili córeczce neostradę na komunię i naoglądała się nie wiadomo czego.
Moi Sadyści, na komunię się kupuje rower, zegarek i krzyżyk czy inną przywieszkę, a nie komputer. Bądźcie tego świadomi. Nie chcę, żeby Wasze dziecko wieszało się na oczach mojej.
mojej córki* (lub syna )
Rodzice kupili córeczce neostradę na komunię i naoglądała się nie wiadomo czego.
Moi Sadyści, na komunię się kupuje rower, zegarek i krzyżyk czy inną przywieszkę, a nie komputer. Bądźcie tego świadomi. Nie chcę, żeby Wasze dziecko wieszało się na oczach mojej.
mojej córki* (lub syna )
Fakt, krzyżyk się przyda jak juz się powiesi to w trumnie będzie ładnie wyglądać.
A tak serio - nie popadajmy w paranoje. Ja uważam, że jak dzieciakowi się wszystko ładnie tłumaczy i INTERESUJE SIĘ dzieciakiem to nawet MOH czy inne GTA mu nie zaszkodzą. To rodzice odpowiadają za dzieci a nie telewizja, komputery, szkola czy sąsiadka z naprzeciwka. Takie jest moje zdanie.
A tak serio - nie popadajmy w paranoje. Ja uważam, że jak dzieciakowi się wszystko ładnie tłumaczy i INTERESUJE SIĘ dzieciakiem to nawet MOH czy inne GTA mu nie zaszkodzą. To rodzice odpowiadają za dzieci a nie telewizja, komputery, szkola czy sąsiadka z naprzeciwka. Takie jest moje zdanie.
Owszem, dzieciekiem trzeba się interesować, opiekować, zajmować, ale będę się upierał, że internet w wieku 9 lat nie jest do niczego potrzebny.
A jak koniecznie to pod okiem rodzica.
Nie mówię, żeby zabronić wszstkiego i spalić, i zniszczyć wszelkie Microsofty, IBMy i nVidie, ale niektóre rzeczy nie są niezbędne do przeżycia w takim wieku.
Ja w MOHa i GTA grałem w wieku 11-12 lat i jakoś nie mam skłonności samobójczych
A na komunię dostałem aparat i WYMARZONY zestaw klocków Lego
Ja w MOHa i GTA grałem w wieku 11-12 lat i jakoś nie mam skłonności samobójczych
A na komunię dostałem aparat i WYMARZONY zestaw klocków Lego
Wszystko dla wszystkich tylko z głową.
A na komunię dostałam pieniądze, ze które kupiłam sobie rower, na którym do dziś pocinam po wiosce.
PS. LEGO!!!!!! Kochałam te klocki.
Ja też grałam w MOH, Wolfa, Serious Sama, COD itp itd i jakoś żyję, mam się dobrze i jeszcze nikogo nie zamordowałam.
Wszystko dla wszystkich tylko z głową.
A na komunię dostałam pieniądze, ze które kupiłam sobie rower, na którym do dziś pocinam po wiosce.
PS. LEGO!!!!!! Kochałam te klocki.
30 minut później... dobra już skończ wisieć znudziła mi się ta zabawa....
sergio181988 napisał/a:
30 minut później... dobra już skończ wisieć znudziła mi się ta zabawa....
"EEEE... nudne te trupy... nawet nie charczy... pierdole, idę na chatę." ;P
'chujowe te trupy chodź mam stafik dobry;p'
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów