📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kamerzysta debil, ale przynajmniej jest zdjęcie poparzonego ryja na koniec . A niech tam będzie dam piwo choć nie powinienem bo tylko gamonie filmują w pionie.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Kamerzysta mógł albo dobrze nakręcić kolegę albo mu pomóc. Nie zrobił ani jednego ani drugiego - do utylizacji takie ścierwo.
iceman137 napisał/a:
czemu nie odetną dopływu tlenu....
Dokładnie jakby go udusił to nie bolało by go tak bardzo
Pięknie i prawidłowo wykonana sztuczka ... szanuję
Dlaczego oni nie mają pod ręką gdzieś jakiejś np. mokrej szmaty żeby w razie takiej sytuacji odrazu zarzucić na tępą mordę? Okno nawet zamiast rękoma jeszcze wzniecać zaciągnąć koszulkę na głupi ryj. Zresztą chuj z nimi. Piwko za materiał
Albo nawet zamiast rękoma*
Albo nawet zamiast rękoma*
Pantaran napisał/a:
Czy to chłop czy baba
Dokładnie co to jest?
Hmmm...
.
.
.
Jakaś pizda.
Przyszłość Świata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów