A to kutas
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Z Dżiglipafa zawsze był skurwiel!
Przyznam się: jak byłem mały to oglądałem
przecież za dzieciaka pokemony były świetną bajką, nie wiem do czego tu się dopierdalać.
To chyba normalne, że ci którzy urodzili się po/około '90 roku oglądali tą bajke...
Nie widzę w tym nic śmiesznego. Pamiętam jak dzieciaki w podstawówce wymieniały się takimi żetonami z pokemonami. Można je było znaleźć w chipsach Lays.
Nie widzę w tym nic śmiesznego. Pamiętam jak dzieciaki w podstawówce wymieniały się takimi żetonami z pokemonami. Można je było znaleźć w chipsach Lays.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów