Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@TB303 @poligon6 oboje jesteście pozerskimi ciotami jakby nie patrzeć. Wchodzicie tutaj tylko się wyżyć po wpierdolu klapkiem od matki
Dla ciapusa bycie ugryzionym przez psa to gorzej niż oberwać liścia świńskim jelitem. Ichniejsza tradycja podaje że machomet w przerwie między posuwaniem swojej ośmioletniej żony i biciu czołem o posadzkę ku czci swego demona został boleśnie pogryziony przez psa, przez co przeklął je jako szatańskie nasienie. Pies nie człowiek, ale dobrze wyczuł na kim zatapia kły.
Gorzej nie jest - psy dla ciapatych są na takim samym poziomie co świnie. Świńskie jelito, czy ugryzienie przez psa (BA - nawet zdechnięcie ciapatego w miejscu, gdzie pies się przzeszdł) blokują im drogę do zaświatów na równym poziomie.
Btw. a moze poligon tak na zwierzeta reaguje bo jest ciapaty? Bo z całą pewnością zazdrości psom i kotom, że te częściej mają okazje widziec cycki, niz on kiedykolwiek będzie miał okazję.
"Gorzej nie jest - psy dla ciapatych są na takim samym poziomie co świnie."
Będę psy jeszcze bardziej szanował, oraz delektował się schabowszczakiem.
Co za ciota. Rzucił go laczkiem? Takie duże bydle?
Dużego psa nie jest tak łatwo ubic. Dlatego stosuje sie trutki, i pułapki, te klasyczne ze szkłem i zyletkami, bardziej wymyslen jak gabka nasaczona smalcem, która zatyka przewód pokarmowy.
W przypadku psów raczej nie sprawdzi sie trutka na szczury i tym podobne, maja za dobry wech. Ale mozna próbować.
Dobre, dobre. Teraz już wiem jak załatwić psy sąsiadów wszystkich dookoła, którzy zapomnieli, że na wsi nie mieszkają, a szczekające gówno na powietrze, nie potrafią uciszyć i napierdziela gnój 24h na dobę.
Dobre, dobre. Teraz już wiem jak załatwić psy sąsiadów wszystkich dookoła, którzy zapomnieli, że na wsi nie mieszkają, a szczekające gówno na powietrze, nie potrafią uciszyć i napierdziela gnój 24h na dobę.
Zawsze służe radą, gabka była dobra jeszcze pare lat temu. Teraz potrafia zabrać psa na USG i zrobić operacje. Ale jak taki psiarz wykosztuje się tak z 1200 zł na operacje to będzie kundla trzymał blisko.
Z mniej inwazyjnych metod, kupic preparat na dziki i spryskać. Jebie tak że trzeba psa ogolic i wymyć.
Ja pierdole, z ciebie to jest srogi psychopata
Jakby Ciebie za młodu pies zapiął jak jego i by się zakleszczył jak z nim to też byś nienawidził psów
Tak to psychopata i śmieć, tacy zawsze boją się i nie nawidzą psów, z prostego powodu, psy wyczówają takie śmieci na kilometr i wiedzą że to ścierwo do utylizacji co chętnie im okazują.
Tak to psychopata i śmieć, tacy zawsze boją się i nie nawidzą psów, z prostego powodu, psy wyczówają takie śmieci na kilometr i wiedzą że to ścierwo do utylizacji co chętnie im okazują.
Właśnie rozrzuciłem, trochę gabek nasaczonych pysznym tłuszczem z boczku, a moze nie? Wole poczytać jak się podniecaja sadolowe spierdoliny
Dobrze właśnie ze daje rady, bo ja muszę ukatrupić psa sąsiadki bo szczeka za płotem, i myślałem o kiełbasie z haczykami albo trutką a tam mam pomysł teraz nowy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów