Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dużego psa nie jest tak łatwo ubic. Dlatego stosuje sie trutki, i pułapki, te klasyczne ze szkłem i zyletkami, bardziej wymyslen jak gabka nasaczona smalcem, która zatyka przewód pokarmowy.
W przypadku psów raczej nie sprawdzi sie trutka na szczury i tym podobne, maja za dobry wech. Ale mozna próbować.

Co za ciota. Rzucił go laczkiem? Takie duże bydle?
Dużego psa nie jest tak łatwo ubic. Dlatego stosuje sie trutki, i pułapki, te klasyczne ze szkłem i zyletkami, bardziej wymyslen jak gabka nasaczona smalcem, która zatyka przewód pokarmowy.
W przypadku psów raczej nie sprawdzi sie trutka na szczury i tym podobne, maja za dobry wech. Ale mozna próbować.
Ja p🤬le, z ciebie to jest srogi psychopata

Ja p🤬le, z ciebie to jest srogi psychopata
Ja p🤬le jak ci opisze metody przesłuchań to tez bedziesz się tak spuszczać. Albo jak na ukrainie polowano i jedzono ludzi podczas głodomoru.

Ja p🤬le jak ci opisze metody przesłuchań to tez bedziesz się tak spuszczać. Albo jak na ukrainie polowano i jedzono ludzi podczas głodomoru.
Przesłuchanie ma doprowadzić do pozyskania informacji.
Kanibalizm w czasie głodu pozwala przetrwać.
A gąbka nasączona smalcem, która zatyka przewód pokarmowy, wywołuje erekcję u chorego pojeba

A gąbka nasączona smalcem, która zatyka przewód pokarmowy, wywołuje erekcję u chorego pojeba
Ma na celu zabicie psa. Czego nie rozumiesz chory pojebie.

Ma na celu zabicie psa. Czego nie rozumiesz chory pojebie.
Tak, wiem. Ale jeżeli już trzeba to zrobić można zabić psa w bardziej cywilizowany sposób, szybszy i mniej bolesny.
A nie nakarmić gąbką i walić gruchę do konającego całymi dniami w męczarniach zwierzęcia.
Jesteś psychopatą, powinieneś się leczyć

Tak, wiem. Ale jeżeli już trzeba to zrobić można zabić psa w bardziej cywilizowany sposób, szybszy i mniej bolesny.
A nie nakarmić gąbką i walić gruchę do konającego całymi dniami w męczarniach zwierzęcia.
Jak mozna walic gruche do psa? Rozwiń temat bo widzę ze masz jakieś doświadczenie w temacie.

To zwykły, atencyjny zjeb, próbujacy zabłysnąć pseudo-sadolstwem, podczas kiedy płakałby po fakcie uderzenia psa choćby laczkiem. Pozerska p🤬da, ot co.
To zwykły, atencyjny zjeb, próbujacy zabłysnąć pseudo-sadolstwem, podczas kiedy płakałby po fakcie uderzenia psa choćby laczkiem. Pozerska p🤬da, ot co.
Sa i pierwsi miłosnicy pchlarzy, serdecznie witamy.

Sa i pierwsi miłosnicy pchlarzy, serdecznie witamy.
Jesteś pozerska ciotą, tyle na ten temat. Tylko uważaj, żeby mamusia tego nie zobaczyła, bo szlaban dostaniesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie