Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dużego psa nie jest tak łatwo ubic. Dlatego stosuje sie trutki, i pułapki, te klasyczne ze szkłem i zyletkami, bardziej wymyslen jak gabka nasaczona smalcem, która zatyka przewód pokarmowy.
W przypadku psów raczej nie sprawdzi sie trutka na szczury i tym podobne, maja za dobry wech. Ale mozna próbować.
Co za ciota. Rzucił go laczkiem? Takie duże bydle?
Dużego psa nie jest tak łatwo ubic. Dlatego stosuje sie trutki, i pułapki, te klasyczne ze szkłem i zyletkami, bardziej wymyslen jak gabka nasaczona smalcem, która zatyka przewód pokarmowy.
W przypadku psów raczej nie sprawdzi sie trutka na szczury i tym podobne, maja za dobry wech. Ale mozna próbować.
Ja pierdole, z ciebie to jest srogi psychopata
Ja pierdole, z ciebie to jest srogi psychopata
Ja pierdole jak ci opisze metody przesłuchań to tez bedziesz się tak spuszczać. Albo jak na ukrainie polowano i jedzono ludzi podczas głodomoru.
Ja pierdole jak ci opisze metody przesłuchań to tez bedziesz się tak spuszczać. Albo jak na ukrainie polowano i jedzono ludzi podczas głodomoru.
Przesłuchanie ma doprowadzić do pozyskania informacji.
Kanibalizm w czasie głodu pozwala przetrwać.
A gąbka nasączona smalcem, która zatyka przewód pokarmowy, wywołuje erekcję u chorego pojeba
A gąbka nasączona smalcem, która zatyka przewód pokarmowy, wywołuje erekcję u chorego pojeba
Ma na celu zabicie psa. Czego nie rozumiesz chory pojebie.
Ma na celu zabicie psa. Czego nie rozumiesz chory pojebie.
Tak, wiem. Ale jeżeli już trzeba to zrobić można zabić psa w bardziej cywilizowany sposób, szybszy i mniej bolesny.
A nie nakarmić gąbką i walić gruchę do konającego całymi dniami w męczarniach zwierzęcia.
Jesteś psychopatą, powinieneś się leczyć
Tak, wiem. Ale jeżeli już trzeba to zrobić można zabić psa w bardziej cywilizowany sposób, szybszy i mniej bolesny.
A nie nakarmić gąbką i walić gruchę do konającego całymi dniami w męczarniach zwierzęcia.
Jak mozna walic gruche do psa? Rozwiń temat bo widzę ze masz jakieś doświadczenie w temacie.
To zwykły, atencyjny zjeb, próbujacy zabłysnąć pseudo-sadolstwem, podczas kiedy płakałby po fakcie uderzenia psa choćby laczkiem. Pozerska pizda, ot co.
To zwykły, atencyjny zjeb, próbujacy zabłysnąć pseudo-sadolstwem, podczas kiedy płakałby po fakcie uderzenia psa choćby laczkiem. Pozerska pizda, ot co.
Sa i pierwsi miłosnicy pchlarzy, serdecznie witamy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów