Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co za ciota. Rzucił go laczkiem? Takie duże bydle?
Dużego psa nie jest tak łatwo ubic. Dlatego stosuje sie trutki, i pułapki, te klasyczne ze szkłem i zyletkami, bardziej wymyslen jak gabka nasaczona smalcem, która zatyka przewód pokarmowy.
W przypadku psów raczej nie sprawdzi sie trutka na szczury i tym podobne, maja za dobry wech. Ale mozna próbować.
Bardzo dziękuje za cenne rady. Na pewno skorzystam w przyszłości! Do tego komentarze pizdeczek miłośników tych śmierdzieli to miód na moje uszy. Pozdrawiam cieplutko Poligon6. A reszta niech wraca ruchać swojego psa kiedy śpi, kiedy je i kiedy sra.
Bardzo dziękuje za cenne rady. Na pewno skorzystam w przyszłości! Do tego komentarze pizdeczek miłośników tych śmierdzieli to miód na moje uszy. Pozdrawiam cieplutko Poligon6. A reszta niech wraca ruchać swojego psa kiedy śpi, kiedy je i kiedy sra.
Dziękuje, staram się być na bieżąco, dlatego jesli poza psem wkurwia nas sąsiad to spryskać psa preparatem na dziki. Jebie naprawde długo, tygodniami a nawet miesiącami.
Wrzućcie na HARDa nagranie na który liżecie się po fiutach.
I kolejny gej, ile tu sie tego zleciało po ostatniej pradzie. Fuj! Co ty kurwa ogladasz!
Dużego psa nie jest tak łatwo ubic. Dlatego stosuje sie trutki, i pułapki, te klasyczne ze szkłem i zyletkami, bardziej wymyslen jak gabka nasaczona smalcem, która zatyka przewód pokarmowy.
W przypadku psów raczej nie sprawdzi sie trutka na szczury i tym podobne, maja za dobry wech. Ale mozna próbować.
Ja pierdole, z ciebie to jest srogi psychopata
Strzelam, że to bait
Strzelam, że to bait
oczywiscie ze to bait, widac tylko ile ludzi zabłądziło z kwejka po ilości bólu dupy w komentarzach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów