📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Stare gry to jest to, kto nie alfonsił swojej żony w New Reno ten nie wie.
...za 3 dolary hue hue hue hue
...za 3 dolary hue hue hue hue
o ja pierdole, mozg rozjebany na scianie, kurwa nie wierze
Nie ma to jak cale życie spędzić jako nołlajf przed kompem czy konsolą.
Pokój chyba uzależnionego nerda wydającego każdy zarobiony grosz na jakieś pojebane gry, konsole, dodatki i inne gówna. Po głosie słychać że pedał. Jak można tracić życie na gry?! Scroluję dalej.
kurwa, ja się cieszyłem z pegazusa na 15-calowym tv, ale za to acziwmenty wbijałem na podwórku, z prawdziwymi ludźmi
Jedni zbierają znaczki czy monety, inni wolą wędkować lub ćwiczyć yogę, a kolejni uwielbiają grać. Po chuj się spinać jak maksymilian45?
Grają to sobie grają. Przynajmniej mają zwinne paluchy. If you know what i mean.
Miła niespodzianka w 22 minucie to pewnie siostra ów gracza. Każda laska marzy o facecie co całymi dniami gra na kompie.
Sądzę, że raczej to pokój prawiczka, a tę dziewoje podłożył dla pozorów
Szabrownik napisał/a:
Grają to sobie grają. Przynajmniej mają zwinne paluchy. If you know what i mean.
błądzisz
wez kurwa wrzuc odrazu wszystkie filmki arhn.eu.
odkryles dopiero jego kanal i bedziesz wrzucal wszystkie jego filmy?
odkryles dopiero jego kanal i bedziesz wrzucal wszystkie jego filmy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów