Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No popatrz , popatrz, nie Arabusy, nie inżyniery z Afryki tylko nasi rodacy!
Czyli jednak ruski ekskrement z zaporoża.
Ja akurat nie pomoge bo mam w dupie ten kraj z dykty który gnębi mnie za bycie Polakiem we własnym kraju ,
Co do Patologii to w Polsce jest w chuj patusów dziwi mnie to obrażanie Ukraińców kiedy sami mamy dość spory problem z pat-dresiarzami .
Już od dawna nie patrzę na świat przez nacjonalistyczne okulary, Nacjonalizm to straszny rak jak te religie.
W każdym państwie znajdą się debile jak i ci normalni, choć faktycznie w niektórych jest ich więcej. To nie daje ci przywilejów do obrażania każdego kto jest z zewnątrz.
Bo pewnego dnia sam będziesz emigrantem i będziesz smucić że cie obrażają tylko dlatego że nie jesteś stąd pomimo tego że nie jesteś jakimś patusem.
Ale będą oglądać jakiś polskich pato dresiarzy i będą cie brać z nimi na równi !! I co fajnie... ??
Wszędzie jeden chuj! Większy i silniejszy ma racje! Tu nawet nie wiadomo o co poszło.
No ale żyje, nie żyje jakieś info?
Okazało się, że do wody został wrzucony 43-letni mężczyzna. Na szczęście nic poważnego mu się nie stało. Trafił do szpitala, ale szybko go opuścił. Kiedy było wiadomo, że nic mu nie zagraża, został przesłuchany przez policjantów. I wtedy stała się rzecz zaskakująca. Mężczyzna stwierdził, że nie ma do nikogo pretensji i nie chce zgłaszać żadnego zawiadomienia.
Napastnik kary nie uniknie
Na tym jednak nie koniec całej sprawy, bo do policjantów z Olsztyna dotarł film, na którym widać zdarzenie. Po przeanalizowaniu go funkcjonariusze postanowili, że jednak zajmą się całą sprawą. Szybko ustalili i zatrzymali mężczyznę, który wrzucił swoją ofiarę do wody. To 37-latek.
Mężczyzna stwierdził, że nie ma do nikogo pretensji i nie chce zgłaszać żadnego zawiadomienia.
Honorowo.
Napastnik kary nie uniknie
Na tym jednak nie koniec całej sprawy, bo do policjantów z Olsztyna dotarł film, na którym widać zdarzenie. Po przeanalizowaniu go funkcjonariusze postanowili, że jednak zajmą się całą sprawą. Szybko ustalili i zatrzymali mężczyznę, który wrzucił swoją ofiarę do wody. To 37-latek.
Pierwsze słyszę, żeby wrzucenie kogoś do rzeczki było ścigane z urzędu
Honorowo.
Pierwsze słyszę, żeby wrzucenie kogoś do rzeczki było ścigane z urzędu
On go z mostu zrzucił (tam jest z 10 metrów w dół a woda to nie wiem czy do kolan jest).
— Wszczęliśmy dochodzenie w kierunku artykułu 160 kodeksu karnego, czyli narażenia człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężkiego uszczerbku na zdrowiu. Za to przestępstwo grozi do 3 lat wiezienia – dodaje posterunkowa Paulina Żur.
Policja będzie jednak sprawdzać, czy 37-latek nie naraził mężczyzny na utratę życia lub zdrowia. Grozi za to do 3 lat więzienia.”
Tylko ja widzę zorganizowane antypolskie posty i komentarze w ostatnim czasie? Już się zabierają za sadola.
trolle z kurahena
Spasiony polacki knur morderca, no co za niespodzianka.
Twojego ojca tam nie było akurat.
Policja będzie jednak sprawdzać, czy 37-latek nie naraził mężczyzny na utratę życia lub zdrowia. Grozi za to do 3 lat więzienia.”
Tylko ja widzę zorganizowane antypolskie posty i komentarze w ostatnim czasie? Już się zabierają za sadola.
Tak to jest... najpierw posty jadące po "antyszczeoionkowcach" ze wszyscy zginiemy bo ktos nie chodzi w masce. Kurwa te same pierdolone zjeby zapierdalają bez masek i wszyscy żyją... a rok temu to co 2gi sadol mial 128 znajomych w sile wieku, ktorzy zmarli na covida zmasowany atak na "antyszczepionkowcow" trwal... Potem pojawiły się zjebane komentarzy w stylu pajaca halmana, ktory by obciągnął ukraińskiemu zulowi ku chwale bandery. Tera znowu jakies antypolskie komentarze. Prawda jest taka, że sadol także jest maszynka propagandowa i ma swoje wytyczne. Tak samo jak jeb z dzidy czy kwejk
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów