darek1234 napisał/a:
No popatrz , popatrz, nie Arabusy, nie inżyniery z Afryki tylko nasi rodacy! A spośród stada rodaków tylko jeden pobiegł z pomocą. Dokładnie tak samo będzie w wypadku konfliktu - ci którzy napierdalają na Ukrów, że w Polsce siedzą, pierwsi spierdolą za granicę, żaden nie pomoże
Ja akurat nie pomoge bo mam w dupie ten kraj z dykty który gnębi mnie za bycie Polakiem we własnym kraju ,
Co do Patologii to w Polsce jest w chuj patusów dziwi mnie to obrażanie Ukraińców kiedy sami mamy dość spory problem z pat-dresiarzami .
Już od dawna nie patrzę na świat przez nacjonalistyczne okulary, Nacjonalizm to straszny rak jak te religie.
W każdym państwie znajdą się debile jak i ci normalni, choć faktycznie w niektórych jest ich więcej. To nie daje ci przywilejów do obrażania każdego kto jest z zewnątrz.
Bo pewnego dnia sam będziesz emigrantem i będziesz smucić że cie obrażają tylko dlatego że nie jesteś stąd pomimo tego że nie jesteś jakimś patusem.
Ale będą oglądać jakiś polskich pato dresiarzy i będą cie brać z nimi na równi !! I co fajnie... ??