Ukraina zostanie pozostawiona na pożarcie jak Polska w '39.
Jak mu (putinowi) nie zamkną dostępu do europy, tak dla ludzi jak i towarów, z lądu, powietrza i wody to chuja mu sankcjami zrobią.
Odciąć ruskich od wszystkiego na zachodzie i basta. Chce handlować to niech z czarnuchami się dogaduje.
Ale to mrzonki bo "biznesy" muszą się kręcić.
Jak Władkowi zachód pozwoli wchłonąć Ukrainę to zrobi jak hitler, pójdzie po resztę.
Jak mu (putinowi) nie zamkną dostępu do europy, tak dla ludzi jak i towarów, z lądu powietrza i wody to chuja mu sankcjami zrobią.
Odciąć ruskich od wszystkiego na zachodzie i basta.
Ale to mrzonki bo "biznesy" muszą się kręcić.
Kto AMG będzie kupował i bentleje,Należy ukraińska flagę wrzucać na profile i ratusze malòwac na żółto niebiesko.
Kto AMG będzie kupował i bentleje,Należy ukraińska flagę wrzucać na profile i ratusze malòwac na żółto niebiesko.
"Biznesmeni" i tak kupią.
Zachód wciąż głęboko zaniepokojony zaistniałą sytuacją.
Ja też jestem niby zachód dla nich, i w ogóle nie jestem zaniepokojony. Wnuki bestialskich morderców polskich dzieci, i petardy jakie im Putin na łeb spuszcza, w ogóle mnie nie niepokoją. Tym bardziej że nawet okien nie wyjebało.
Ja też jestem niby zachód dla nich, i w ogóle nie jestem zaniepokojony. Wnuki bestialskich morderców polskich dzieci, i petardy jakie im Putin na łeb spuszcza, w ogóle mnie nie niepokoją. Tym bardziej że nawet okien nie wyjebało.
Głupota zalewa czasem umysł i tępota w młodym wieku się rozwija. Na to już nic nie poradzisz, ale warto zmienić lekarza
minds.com/Konflikty/Ja też jestem niby zachód dla nich, i w ogóle nie jestem zaniepokojony. Wnuki bestialskich morderców polskich dzieci, i petardy jakie im Putin na łeb spuszcza, w ogóle mnie nie niepokoją. Tym bardziej że nawet okien nie wyjebało.
Jak już put in skończy z tymi wnukami to się za niedoszłą republikę polski i będziesz się musiał cyrylicy nauczyć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów