Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no dzieciak wpatrzony w telefon, a kierowca na co patrzył, przeglądał sadistic.pl?
Jeden i drugi siedział na j🤬ym tik toku pewnie
1. Zatrzymaj się przed przejściem.
2. Spójrz w lewo.
3. Spójrz w prawo.
4. Spójrz w lewo.
5. Jeśli nic nie jedzie, przejdź spokojnie na drugą stronę.
Dziś mało kto to robi a szkoła to już w ogóle ma wyj🤬e.
Powtarzajcie swoim dzieciom i wnukom, to czego uczyli nas nasi rodzice i nauczyciele:
2. Spójrz w lewo.
3. Spójrz w prawo.
4. Spójrz w lewo.
Ubywa idiotów. Jest spoko
Powtarzajcie swoim dzieciom i wnukom, to czego uczyli nas nasi rodzice i nauczyciele:
2. Spójrz w lewo.
3. Spójrz w prawo.
4. Spójrz w lewo.
U was nie bylo rymowanki "Popatrz w lewo, potem w prawo, znowu w lewo, nic nie jedzie, ruszaj zwawo" ?
ulica Łomonosowa. Tam łatwo złamać sobie nos.
Aleja Złamanych Nosów, względnie Prospekt.
Ja naiwna tej metody spróbowałam w Indiach. Na dosłownie pierwszym przejściu dla pieszych motór znikąd mnie zweryfikował.U was nie bylo rymowanki "Popatrz w lewo, potem w prawo, znowu w lewo, nic nie jedzie, ruszaj zwawo" ?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie