ja pierdole jak to się będzie w tym kierunku posuwać to wyginiemy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chyba komentarz tego Miko, mówi wszystko. Ale ostatnio na pejsbukach zauważyłem że jest wysyp takiego gówna, pizdy boją się podejść zagadać, więc opisują ofiarę i karzą zostawić na siebie namiar, po prostu wstyd.
Oświęcim... seicento... mogli nie mieć czasu się poznać, bo ochrona była.
Na ogół jeśli dziewczyna co dwa wyrazy wstawia te zjebane emotki, albo pisze na portalach społecznościowych pod każdym zdjęciem swoich koleżanek "Najpiękniejsza!" / "Gorąca" itd. to jest nie wartą uwagi głupią pizdą. Dobrze więc, że nie przekazali sobie tych numerów. Mieli farta
"sb"... Nie wiem czy jest coś, co mnie bardziej drażni w postach w internecie od "sb".
może wzięli numer tylko nie zadzwonili i dziewczyny teraz się niecierpliwią, pomyśleliście o tym? nie sądzę
Cytat:
"sb"... Nie wiem czy jest coś, co mnie bardziej drażni w postach w internecie od "sb".
Mnie drażni zarówno w necie jak i poza nim nieumiejętność używania słowa 'bynajmniej' przez ludzi.
Na ogół jeśli dziewczyna co dwa wyrazy wstawia te zjebane emotki, albo pisze na portalach społecznościowych pod każdym zdjęciem swoich koleżanek "Najpiękniejsza!" / "Gorąca" itd. to jest nie wartą uwagi głupią pizdą. Dobrze więc, że nie przekazali sobie tych numerów. Mieli farta
kto wybrzydza ten nie rucha
@Clarx - a co mnie to gowno obchodzi, mam ochote aie posmiac to sie posmieje i nie zepsuja mi tego jakies na sile wyciagane wnioski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów