📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Szybko ugasił pragnienie
To jakieś szczochy.
Przyznać się, kto jeszcze pomyślał, że w tej sytuacji ustawiłby się na końcu strumienia z otwartą gębą?
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Strata jakby tyskie poszło w kanał.
-Ernest Hemingway
Przyznać się, kto jeszcze pomyślał, że w tej sytuacji ustawiłby się na końcu strumienia z otwartą gębą?
chyba ty jako jedyny ?
Wiewór napisał/a:
Jakiś hipsterski browar z piwem imbirowym z nutą hortensji i nierzucającym się bukietem napletka chujoliza nepalskiego.
Tyskie złe, kraftowe złe. To co jaśniepan pijasz?
Geraldinio napisał/a:
widze ze lubisz ustawiac sie na końcu strumienia z otwartą gębą
Ja mam miedzianą kolumnę rektyfikacyjną - nic takiego mi nie grozi, bo to układ otwarty bez ciśnienia
nowynick napisał/a:
Tyskie złe, kraftowe złe. To co jaśniepan pijasz?
On nie pije tylko połyka
Geraldinio napisał/a:
twoja matka
PabloSkills napisał/a:
To jakieś szczochy.
Pracuje przy produkcji jedzenia, jak na moje oko jakies odpady mu wyjebaly w ryj chyba jeszcze gorzej jak szczochy
To jest oczyszczenia ścieków chyba
Pedalski wytrysk prosto w twarz
.
.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów