18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
m................0 2015-07-22, 12:11 34
Śmieszne i fajny sposób na wyrwanie lasek na siłowni.
Zgłoś
Dorik 2015-07-22, 14:13 10
@up o ile jakieś tam znadziejsz :p
Zgłoś
KrisCFC 2015-07-22, 15:43 1
Tylko idiota podnosi sztangę bez zabezpieczenia obciążenia... poza tym szkoda, że się nie zrzygał...

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
Tipo 2015-07-22, 16:24 27
KrisCFC
Tylko idiota podnosi sztangę bez zabezpieczenia obciążenia... poza tym szkoda, że się nie zrzygał...

Bez asekuracji raczej dobrze , że nie ma ale co ja tam wiem:)
Zgłoś
kubim 2015-07-22, 16:45 3
Up:

Chodzi o zabezpieczenie obciążenia przed samoistnym zjechaniem, tak jak na filmiku, nie o asekurację innej osoby
Zgłoś
Sessvisto 2015-07-22, 16:51 41
kubim napisał/a:

Up:

Chodzi o zabezpieczenie obciążenia przed samoistnym zjechaniem, tak jak na filmiku, nie o asekurację innej osoby

Jak podnosi bez asekuracji i mu spadnie sztanga na klatę, to co ma z nią zrobić? Dlatego jeżeli ćwiczy się bez asekuracji to nie zakłada się tych zabezpieczeń, żeby w razie czego można było pozbyć się obciążenia.
Zgłoś
Jab7kO 2015-07-22, 17:19 2
No i pozytywnie
Zgłoś
Namex 2015-07-22, 17:31 2
O widzę już sadolowe eksperty się wypowiadają na temat siłowni i klasycznie chuja o tym wiedzą.
Zgłoś
BratStali 2015-07-22, 17:59
Nie jestem ekspertem (przyznałem się) ale czy to jakoś nie ma wpływu na zawał czy coś innego groźnego, tak jeść w czasie treningu? Pytam bo nie wiem czy sam tak nie zrobić.
Zgłoś
kam332 2015-07-22, 18:44
ani to śmieszne, ani to mądre.

9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Zgłoś
Marllix 2015-07-22, 19:00 3
@up
Ani ty fajny,ani ty mądry.
Zgłoś
hideharu 2015-07-22, 20:17 1
BratStali

Hm ciężko powiedzieć. Fakt że możesz się utopić łyżką wody, oddech podczas wysiłku jest inny więc wcale o to nie trudno. A co do jedzenia to czasem robią testy wysiłkowe i nic im nie jest, chociaż jedzenie ciasta podczas dużego wysiłku? Przed treningiem nawet spoko bo ci cukier skacze i wydajesz się mieć więcej powera, ale jeść ciasto w trakcie. Wątpię. Oczywiście tutaj koleś nie ćwiczy na poważnie więc nie ma co tego brać za przykład.
Zgłoś
Sajmon90 2015-07-23, 0:49
Nie chciałbym mieć takiego pajaca na swojej siłowni.
Zgłoś
.Piotrek 2015-07-23, 8:09 1
hideharu napisał/a:

BratStali

Hm ciężko powiedzieć. Fakt że możesz się utopić łyżką wody, oddech podczas wysiłku jest inny więc wcale o to nie trudno. A co do jedzenia to czasem robią testy wysiłkowe i nic im nie jest, chociaż jedzenie ciasta podczas dużego wysiłku? Przed treningiem nawet spoko bo ci cukier skacze i wydajesz się mieć więcej powera, ale jeść ciasto w trakcie. Wątpię. Oczywiście tutaj koleś nie ćwiczy na poważnie więc nie ma co tego brać za przykład.

Gówno w dupie. Jak się nażrzesz cukru przed treningiem to nie będziesz miał siły. Cukier ci nagle skoczy, wypierdoli Ci insulina i w efekcie organizm zacznie anabolizować ten cukier(synteza kwasów tł. i glikogenu, synteza białek jeśli w pokarmie były aminokwasy etc) i w efekcie zamiast mieć siłe( a do tego potrzebny jest katabolizm) po chwilowym "mieciu siły" masz nagły spadek siły i chuj z treningu. Gdybyś miał racje to carbo by się brało przed treningiem a do przedtreningówek dodawano by glukoze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów