Masa sama się nie zrobi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Śmieszne i fajny sposób na wyrwanie lasek na siłowni.
Tylko idiota podnosi sztangę bez zabezpieczenia obciążenia... poza tym szkoda, że się nie zrzygał...
Bez asekuracji raczej dobrze , że nie ma ale co ja tam wiem:)
Tylko idiota podnosi sztangę bez zabezpieczenia obciążenia... poza tym szkoda, że się nie zrzygał...
Bez asekuracji raczej dobrze , że nie ma ale co ja tam wiem:)
Up:
Chodzi o zabezpieczenie obciążenia przed samoistnym zjechaniem, tak jak na filmiku, nie o asekurację innej osoby
Chodzi o zabezpieczenie obciążenia przed samoistnym zjechaniem, tak jak na filmiku, nie o asekurację innej osoby
kubim napisał/a:
Up:
Jak podnosi bez asekuracji i mu spadnie sztanga na klatę, to co ma z nią zrobić? Dlatego jeżeli ćwiczy się bez asekuracji to nie zakłada się tych zabezpieczeń, żeby w razie czego można było pozbyć się obciążenia.
O widzę już sadolowe eksperty się wypowiadają na temat siłowni i klasycznie chuja o tym wiedzą.
Nie jestem ekspertem (przyznałem się) ale czy to jakoś nie ma wpływu na zawał czy coś innego groźnego, tak jeść w czasie treningu? Pytam bo nie wiem czy sam tak nie zrobić.
ani to śmieszne, ani to mądre.
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
BratStali
Hm ciężko powiedzieć. Fakt że możesz się utopić łyżką wody, oddech podczas wysiłku jest inny więc wcale o to nie trudno. A co do jedzenia to czasem robią testy wysiłkowe i nic im nie jest, chociaż jedzenie ciasta podczas dużego wysiłku? Przed treningiem nawet spoko bo ci cukier skacze i wydajesz się mieć więcej powera, ale jeść ciasto w trakcie. Wątpię. Oczywiście tutaj koleś nie ćwiczy na poważnie więc nie ma co tego brać za przykład.
Hm ciężko powiedzieć. Fakt że możesz się utopić łyżką wody, oddech podczas wysiłku jest inny więc wcale o to nie trudno. A co do jedzenia to czasem robią testy wysiłkowe i nic im nie jest, chociaż jedzenie ciasta podczas dużego wysiłku? Przed treningiem nawet spoko bo ci cukier skacze i wydajesz się mieć więcej powera, ale jeść ciasto w trakcie. Wątpię. Oczywiście tutaj koleś nie ćwiczy na poważnie więc nie ma co tego brać za przykład.
hideharu napisał/a:
BratStali
Gówno w dupie. Jak się nażrzesz cukru przed treningiem to nie będziesz miał siły. Cukier ci nagle skoczy, wypierdoli Ci insulina i w efekcie organizm zacznie anabolizować ten cukier(synteza kwasów tł. i glikogenu, synteza białek jeśli w pokarmie były aminokwasy etc) i w efekcie zamiast mieć siłe( a do tego potrzebny jest katabolizm) po chwilowym "mieciu siły" masz nagły spadek siły i chuj z treningu. Gdybyś miał racje to carbo by się brało przed treningiem a do przedtreningówek dodawano by glukoze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów