📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głupek gratuluje głupkowi.
Ja zawsze zadowoleni i nie wiedzą o co chodzi.
turor napisał/a:
? Mozesz mi dać przekład na Polski?
K🤬a, mieć takiego smieszka za pasażera to bym wyj🤬 go z kabiny po pierwszych pięciu minutach jazdy
Prosty napisał/a:
? Mozesz mi dać przekład na Polski?
Jak się robi przekład na polski ( przymiotnik piszemy małą literą, ale wtedy pewnie byłeś na wagarach

turor napisał/a:
Jak się robi przekład na polski ( przymiotnik piszemy małą literą, ale wtedy pewnie byłeś na wagarach ) ?
Pewnie tak. Ale i tak nie rozumiem o co ci tam chodziło. xD
Najbardziej sadystyczne były komentarze tego żałosnego kretyna/przygłupa.
Prosty napisał/a:
Pewnie tak. Ale i tak nie rozumiem o co ci tam chodziło. xD
Zadowoleni nigdy nie rozumieją.
voyagerkg1 napisał/a:
Mają jaja chłopaki ..Piwo
Do póki nie zaleje filtra powietrza to może jechać trasę widać zna ponieważ nie zjechał z jezdni o ile jeszcze był ale znali było widać to znaczy że może z 50 cm głębokości
voyagerkg1 napisał/a:
Mają jaja chłopaki ..Piwo
Tym razem się udało, a innym będzie płacz i "ratunku".
Insaner napisał/a:
Tym razem się udało, a innym będzie płacz i "ratunku".
W Scani dolot powietrza wysoko ,pomijają fakt, iż nie za bardzo widać drogę .Pozdrawiam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie