Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na samym początku tuż obok jest szpital, gdzie można robić misje karetką... tak się pomylić
W sumie do samochodu nie jest ten kawalek kierowany, bardziej motocykle.
Tutaj chodzi o pasje tutaj chodzi o siłe... Kawałek prze chuj zajebisty... I ze wy macie sie za pseudo metali nie znaczy ze musicie obrażać inne gatunki muzyki.
Nikt nie twierdzi ,że Polak nie potrafi się wybić ... ,ale Ciebie kolego wyobraźnia chyba opętała "
I Ty pracowałeś " U jednego typka" chyba Cie tam w kapuście z legitymacją mama wysłała albo bociany odlatujące w ciepłe kraje polujące na delfiny tam przytransportowały
I ze wy macie sie za pseudo metali nie znaczy ze musicie obrażać inne gatunki muzyki.
Jebał pies ten tani beat.
Że co? Sądzisz niby, że Polacy nie potrafią się wybić w USA? Stary, połowa przemysłu w Detroit to sami Polacy, akurat pracowałem u jednego typka. 2 Domy w Detroit, jedno nad jeziorem Michigan, domek letniskowy w Miami Beach + Villa na Key West (wyceniona na jakieś 10,5-11mil $, Nówka Corvetta z '09 + Hummer, czego chcieć więcej? Z resztą, dom na florydzie/California + sportowy samochód to podstawa u takich ludzi, których w USA (Polaków również) można znaleźć multum, wystarczy się rozejrzeć, a nie pierdolić głupoty, że Polak nie potrafi...
dobra dziecko idź pouczyć się do matury a tu bajery nie wkręcaj.
18 latku. W życiu zrobiłem już tyle, że chyba byś tego nie ogarnął. Ty dalej siedzisz na dupsku na garnku matki .. mama kup mi to, mama daj mi na piwo..
Za rok matura? Ucz się.. bo zostanie ci zamiatanie ulic.
"Że co? Sądzisz niby, że Polacy nie potrafią się wybić w USA? Stary, połowa przemysłu w Detroit to sami Polacy, akurat pracowałem u jednego typka."
Nikt nie twierdzi ,że Polak nie potrafi się wybić ... ,ale Ciebie kolego wyobraźnia chyba opętała "
I Ty pracowałeś " U jednego typka" chyba Cie tam w kapuście z legitymacją mama wysłała albo bociany odlatujące w ciepłe kraje polujące na delfiny tam przytransportowały
Cóż, co ja się będę kłócił. Mój wujek robi u niego, rok temu dostałem visę i poleciałem, też mnie wkręcił. 15$/h w hucie aluminium, lepiej być nie mogło. W owym Miami i na tym Key West też byłem , nie spędzając wakacji na pierdoleniu na innych (z braku wiedzy/zazdrości(?)/kompleksów(?)/braku motywacji(?)) na sadolu.
dobra dziecko idź pouczyć się do matury a tu bajery nie wkręcaj.
Nie każdy musi mieć takie życie jak ty, gdzie nigdzie nic wychodzi (w sumie tamtego nie licze jako życiowy sukces), a maturę mam dopiero za rok,
Pozdrawiam .
Ja się wożę w Monaco.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów