Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem kto wrzucił to gówno na główną ale gratuluję.
Dawajcie jeszcze jakieś filmki z palenia gumy golfami, będzie klimatycznie.
Że co? Sądzisz niby, że Polacy nie potrafią się wybić w USA? Stary, połowa przemysłu w Detroit to sami Polacy, akurat pracowałem u jednego typka. 2 Domy w Detroit, jedno nad jeziorem Michigan, domek letniskowy w Miami Beach + Villa na Key West (wyceniona na jakieś 10,5-11mil $, Nówka Corvetta z '09 + Hummer, czego chcieć więcej? Z resztą, dom na florydzie/California + sportowy samochód to podstawa u takich ludzi, których w USA (Polaków również) można znaleźć multum, wystarczy się rozejrzeć, a nie pierdolić głupoty, że Polak nie potrafi...
Mogą się dorobić? A Czemu Ty sie tam nie dorobiłeś?
Mogą się dorobić? A Czemu Ty sie tam nie dorobiłeś?
Szkoła. Ale po liceum lecę do USA na stałe (studia, jakaś fucha). Huta aluminium i $15/h to niżej niż dno moich ambicji, nie oszukujmy się.
Też umiem kręcić filmiki samochodów przejeżdżających obok. A łysą pałkę było widać tylko w Audi fkoz.
Starczy tych "Bo ty to głupi, a ty to biedny, a tamten to jeszcze nieudacznik życiowy."
Idzcie zarabiać, wydawać i kupować. Fajnie będzie mieć drogą trumnę i nikogo kto by mógł odebrać spadek.
Piwa nie ma, bo nie lubię patrzeć jak inni mają lepiej.
Poza tym kozacki rap mnie przerósł.
i tu wychodzi szydło z worka, taka nasza narodowa Polska cecha: zawiść i zazdrość bo ktoś ma lepiej ode mnie. Żałosne
Nie każdy musi mieć takie życie jak ty, gdzie nigdzie nic wychodzi (w sumie tamtego nie licze jako życiowy sukces), a maturę mam dopiero za rok,
Pozdrawiam .
przy tym kursie dolara to wolę za 15 euro na godzinę jechać do niemiec, I nie pierdol że wizy tak rozdają za piękne oczy...
A jak wspomniałeś o studiach to pewnie pewnie idź na harvard zaocznie a potem pracuj. Tylko jeszcze Ci dupsko pęknie od murzynów,
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów