📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakie polacy? Jedynie jakieś polskie rzygowiny w ścieżce lecą..
No właśnie miałem napisać, że jedynie podkład dźwiękowy jest o tyle o ile sadystyczny. Jak nie śmieszny. :/
Piwa nie ma, bo nie lubię patrzeć jak inni mają lepiej.
Poza tym kozacki rap mnie przerósł.
Poza tym kozacki rap mnie przerósł.
Co miał przedstawić ten film? Jaki związek z tymi samochodami mają polacy? (no chyba, że większość z nich została zapierdolona i znaleziona w Polsce)
A ten kawał kozackiego rapu jest bardziej pedalski niż hity Modern Talking.
A ten kawał kozackiego rapu jest bardziej pedalski niż hity Modern Talking.
od 2:24 masz Polaków : )
imo zazdrosc wam dupki sciska ? Polaczki - biedaczki
Muzyka : Macca Squad - Zapierdalam
imo zazdrosc wam dupki sciska ? Polaczki - biedaczki
Muzyka : Macca Squad - Zapierdalam
macca to chyba żydowskie żarcie.Czemu ten łysy się całował z samicą szympansa???Piwo za zoofilie
kruger08 napisał/a:
@kys88 no tak mi scisnelo, ze az zal mi sie smiac z Twoich wypocin
Że co? Sądzisz niby, że Polacy nie potrafią się wybić w USA? Stary, połowa przemysłu w Detroit to sami Polacy, akurat pracowałem u jednego typka. 2 Domy w Detroit, jedno nad jeziorem Michigan, domek letniskowy w Miami Beach + Villa na Key West (wyceniona na jakieś 10,5-11mil $, Nówka Corvetta z '09 + Hummer, czego chcieć więcej? Z resztą, dom na florydzie/California + sportowy samochód to podstawa u takich ludzi, których w USA (Polaków również) można znaleźć multum, wystarczy się rozejrzeć, a nie pierdolić głupoty, że Polak nie potrafi...
@grelo przeczytaj jeszcze raz jego i mojego posta i na drugi raz pomysl zanim cos napiszesz
btw. jak bys jeszce nie ogarnal chodzilo mi o ten fragment "imo zazdrosc wam dupki sciska ? Polaczki - biedaczki"
btw. jak bys jeszce nie ogarnal chodzilo mi o ten fragment "imo zazdrosc wam dupki sciska ? Polaczki - biedaczki"
kruger08 napisał/a:
@grelo przeczytaj jeszcze raz jego i mojego posta i na drugi raz pomysl zanim cos napiszesz
A więc pasiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów