📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na starego nie wygląda, powinien w okopie bronić ojczyzny, a nie zbierać omłot w Mszczonowie. No, ale jak lubi.
Nie popieram zachowywania się jak W-ukraińcy, czyli czarnuchy z jasną cerą lecz w tej konfiguracji mnie to nie oburza
Dobrze.Wypierdalac z tą Ukraina w pizdu
poloki roboki tylko troche lepsze od ukropka, ale i tak to samo patusiarskie gowno.
To była kwestia czasu.
W Lublinie jak po pomarańczowej rewolucji i następnie po 14r wieszali studenci flagi bandery w oknach to kibice chodzili. I robili im rozmowy wychowawcze.
Kilka tygodni i nie było szmat w oknach banderowskich.
W Lublinie jak po pomarańczowej rewolucji i następnie po 14r wieszali studenci flagi bandery w oknach to kibice chodzili. I robili im rozmowy wychowawcze.
Kilka tygodni i nie było szmat w oknach banderowskich.
Ciekawe o co poszło....a nawet jeśli nie poszło to chuj bo Ukrainiec jest winny z zasady za to że jest Ukraińcem
Profilaktycznie każdy ukrop powinien lepe na banderowska mordę przyjąć co by mu się w dupie nie poprzewracało.
Prosty napisał/a:
Brawo chlopaki
Dokładnie te ścierwa tylko żerować na nas przyszły
- łopaty front i kopać sobie ziemianki.
niezły honor, 5 na 1, polacy jeszcze gorsi od ciapatych są jak widać
Jak ja bardzo chce aby lać go bez końca i żaby upaince wróciły do siebie
Black_Hole napisał/a:
Jak ja bardzo chce aby lać go bez końca i żaby upaince wróciły do siebie
Ale już rączki na kołderkę, bo matka będzie zła, że zapaskudziłeś pościel. I to samo reszta internetowych napinaczy z sekcji komentarzy XD
Dzielna polska husaria... 5 na 1? Gratuluję tego doniosłego zwycięstwa Tacy silni się czujecie? To posłuchajcie. Ukraińcy odpierają właśnie agresję pełnoskalowej wojny od 1000 dni. Ktoś mi przypomni ile dni bronili się Polacy podczas II Wojny Światowej? Bo tak jakoś wyszło, że było to lekko ponad miesiąc...
wiesiekbyk83 napisał/a:
Polacy sie budzą, czas najwyzszy, Duze, zimne piwo ode mnie
Da, da, rubelki bede na koncie jutro, dobra robota.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów