Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Da, da, rubelki bede na koncie jutro, dobra robota.
pierdolnij sie w łeb ale tak fest
Ale już rączki na kołderkę, bo matka będzie zła, że zapaskudziłeś pościel. I to samo reszta internetowych napinaczy z sekcji komentarzy XD
Ja wiem czy 35 letni facet ma mieć rączki na kołderce...
Dzielna polska husaria... 5 na 1? Gratuluję tego doniosłego zwycięstwa Tacy silni się czujecie? To posłuchajcie. Ukraińcy odpierają właśnie agresję pełnoskalowej wojny od 1000 dni. Ktoś mi przypomni ile dni bronili się Polacy podczas II Wojny Światowej? Bo tak jakoś wyszło, że było to lekko ponad miesiąc...
No tak przygłupie w interecie można znaleźć sporo filmów gdzie ukry leją jednego w kilku. Na Polskę napadły 2 kraje i my nie mieliśmy żadnej pomocy. Wy natomiast od Polski i zachodu dostaliście wszystko. Dzięki tej pomocy jako tako się trzymacie. Ale wszystko idzie zgodnie z planem bo jak by ruski chciały to cała wasza infrastruktura krytyczna poszła by z dymem w kilka dni. Tutaj chodzi o zdziesiątkowanie ukraińców bo robią miejsce dla nowej nacji. Ale wy jesteście na to za głupi żeby to zrozumieć.Wracając do drugiej światowej to Polacy walczyli na wszystkich frontach nie tylko w Polsce. Mało tego jak usłyszeli co baderowskie qrwy robią z Polską ludnością cywilną to tam wjechali a cipy ukrowskie spierdalały gdzie pieprz rośnie. I jeszcze na koniec nie bądź taki pewny siebie bo jak za bardzo będziecie się tutaj panoszyć to poczujecie co to gniew Polaków.
No tak przygłupie w interecie można znaleźć sporo filmów gdzie ukry leją jednego w kilku. Na Polskę napadły 2 kraje i my nie mieliśmy żadnej pomocy. Wy natomiast od Polski i zachodu dostaliście wszystko. Dzięki tej pomocy jako tako się trzymacie. Ale wszystko idzie zgodnie z planem bo jak by ruski chciały to cała wasza infrastruktura krytyczna poszła by z dymem w kilka dni. Tutaj chodzi o zdziesiątkowanie ukraińców bo robią miejsce dla nowej nacji. Ale wy jesteście na to za głupi żeby to zrozumieć.Wracając do drugiej światowej to Polacy walczyli na wszystkich frontach nie tylko w Polsce. Mało tego jak usłyszeli co baderowskie qrwy robią z Polską ludnością cywilną to tam wjechali a cipy ukrowskie spierdalały gdzie pieprz rośnie. I jeszcze na koniec nie bądź taki pewny siebie bo jak za bardzo będziecie się tutaj panoszyć to poczujecie co to gniew Polaków.
dobra, sklej pizdę 😄widać właśnie gniew robaków.
nie, śmierdząca szmato, od urodzenia z polskim peselem, od urodzenia z pogardą dla patusów wszelkiej maści. ha tfu.
Jakbyś chciał wiedzieć to banderowcom też Polacy dali pesele. Szoszonie idź lepiej szyścić kible bo po to wy tu przyjechaliście.
Przyklaskując takim patusom nic się nie różnicie od kacapów i złych ,,ukrow"
Gdyby nie patusy, to nie miałby kto takiemu ruskiemu gównu dojebać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów