Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzielna polska husaria... 5 na 1? Gratuluję tego doniosłego zwycięstwa Tacy silni się czujecie? To posłuchajcie. Ukraińcy odpierają właśnie agresję pełnoskalowej wojny od 1000 dni. Ktoś mi przypomni ile dni bronili się Polacy podczas II Wojny Światowej? Bo tak jakoś wyszło, że było to lekko ponad miesiąc...
gdyby nie sprzet od nato ktory dostaliscie za darmo albo za smieszne pieniadze to dalej ganialibyscie z widłami w łapie DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ
Najwyższy czas pokazać patologicznej Upadlinie, gdzie jest jej miejsce.
Tak na prawdę nie wiadomo do końca czy zasłóżony wpierdol czy nie..
Na necie było sporo nagrań jak spokojnie taksówkarz wozi ludzi i potem dostaje zlecenie od pato dresiarzy którzy na nim sobie używają bo tylko jest Ukraińcem.
Ale ogólnie ukraińców też nie lubie dla mnie to jest swołocz jak ruska i ukraina vs rosja to dla mnie taki kacapski rozłam wewnętrzny i choćby bardzo chcieli zjednoczyć sie z europom to jednak mentalnie i zachowawczą są nadal spuścizną sovietów i banderowców.
Mam nadzieje żę na tym filmie jednak Ukrainiec sobie zasłużył na wpierdol. A nie stał sie niesłusznie ofiarom kolejnych pato dresiarzy co udają jak to walczą o dobro Polskie będąc niegdyś sam największą zakałą dla normalnych Polaków.
Niestety na filmie widać tylko bójkę a nawet nie, tylko urywek jej bez podana żadnej przyczyny wybuchu.
Wystarczyło mi pierwsze 10 słów żeby nie czytać dalej...
Ty jesteś upośledzony czy zacofany? Wpierdol im się należy już za samo to że tu są to po pierwsze a po drugie niech wypierdalają do siebie chyba że chcą się doczekać wideł i siekier tym razem przeciwko nim.
Paź_Warszawian jak zwykle zakłamany. Jeden z zawodników kopie leżącego, a nagle dostaje z wyskoku w klatkę piersiową lub poniżej niej. Nie ma mowy, żeby tylko jeden niby "ukrainczyk" brał w tej bitwie warszawskiej udział.
No zabrakło przeciwnika to dresy zaczęły się napierdalac się między sobą 😄😄😄
Ale w tym wątku wyjebało ksenofobów i faszystów. Pluję na was, brunatne skurwysyny. Jeśli to jest standardowa aktywność użytkowników Sadistica, to ja się stąd chyba wypisze, bo wstyd się kurwa mienić częścią tak zjebanej społeczności. Faszyści jebani.
Mam takie same przemyślenie jak Ty po tej skali ruskiej propagandy w komentarzach.
Polacy sie budzą, czas najwyzszy, Duze, zimne piwo ode mnie
5 na jednego, jebane czarnuchy! a się jeszcze ruskie kurwy podniecają na sadisticu. ha tfu!
Tak na prawdę nie wiadomo do końca czy zasłóżony wpierdol czy nie..
Z tego co zauważyłem po komentujących, oni nie zważają czy zasłużony, czy nie, po prostu chcą żeby ukraińcy wyjechali do swojego kraju. Ich myślenie jest typu: im więcej agresji przeciwko ukraińcom tym szybciej stąd wyjadą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów