18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w................3 2024-11-03, 23:09 6
Love_is_Love napisał/a:

Dzielna polska husaria... 5 na 1? Gratuluję tego doniosłego zwycięstwa Tacy silni się czujecie? To posłuchajcie. Ukraińcy odpierają właśnie agresję pełnoskalowej wojny od 1000 dni. Ktoś mi przypomni ile dni bronili się Polacy podczas II Wojny Światowej? Bo tak jakoś wyszło, że było to lekko ponad miesiąc...

gdyby nie sprzet od nato ktory dostaliscie za darmo albo za smieszne pieniadze to dalej ganialibyscie z widłami w łapie DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ
Zgłoś
aptekarz997 2024-11-03, 23:17 1
pan warszawian to jakies ruskie gowno telegramowskie, a jesli nawet nie ruskie to mocno inspirowane ruskim telegramem bo tam maja w zwyczaju dawac takie zjebane znaki wodne na filmiki.
Zgłoś
anubis90 2024-11-03, 23:22 1
I bardzo dobrze.
Najwyższy czas pokazać patologicznej Upadlinie, gdzie jest jej miejsce.
Zgłoś
Machol 2024-11-03, 23:43 2
A potem się okaże że to zwykła bójka polskich dresów o jakąś dupę.
Zgłoś
VladolfPutler 2024-11-03, 23:47 3
Quassar napisał/a:

Tak na prawdę nie wiadomo do końca czy zasłóżony wpierdol czy nie..
Na necie było sporo nagrań jak spokojnie taksówkarz wozi ludzi i potem dostaje zlecenie od pato dresiarzy którzy na nim sobie używają bo tylko jest Ukraińcem.
Ale ogólnie ukraińców też nie lubie dla mnie to jest swołocz jak ruska i ukraina vs rosja to dla mnie taki kacapski rozłam wewnętrzny i choćby bardzo chcieli zjednoczyć sie z europom to jednak mentalnie i zachowawczą są nadal spuścizną sovietów i banderowców.
Mam nadzieje żę na tym filmie jednak Ukrainiec sobie zasłużył na wpierdol. A nie stał sie niesłusznie ofiarom kolejnych pato dresiarzy co udają jak to walczą o dobro Polskie będąc niegdyś sam największą zakałą dla normalnych Polaków.
Niestety na filmie widać tylko bójkę a nawet nie, tylko urywek jej bez podana żadnej przyczyny wybuchu.

Wystarczyło mi pierwsze 10 słów żeby nie czytać dalej...
Ty jesteś upośledzony czy zacofany? Wpierdol im się należy już za samo to że tu są to po pierwsze a po drugie niech wypierdalają do siebie chyba że chcą się doczekać wideł i siekier tym razem przeciwko nim.
Zgłoś
PanJacekPierwszy 2024-11-03, 23:55 1
StaryIdiota napisał/a:

Paź_Warszawian jak zwykle zakłamany. Jeden z zawodników kopie leżącego, a nagle dostaje z wyskoku w klatkę piersiową lub poniżej niej. Nie ma mowy, żeby tylko jeden niby "ukrainczyk" brał w tej bitwie warszawskiej udział.

No zabrakło przeciwnika to dresy zaczęły się napierdalac się między sobą 😄😄😄
Zgłoś
Patryc 2024-11-04, 0:26 2
Ale w tym wątku wyjebało ksenofobów i faszystów. Pluję na was, brunatne skurwysyny. Jeśli to jest standardowa aktywność użytkowników Sadistica, to ja się stąd chyba wypisze, bo wstyd się kurwa mienić częścią tak zjebanej społeczności. Faszyści jebani.
Zgłoś
zinfandel 2024-11-04, 1:38 2
Oho. Widzę na sadolu pełno ruskiej agentury, chociaż raczej inspirowanych telegramem tzw. Pożytecznych idiotów. W każdej mniejszości znajdą się czarne owce psujące opinię normalnej większości. Tak samo znajdą sìę tacy którzy pośród pracowitych nie nadają się do żadnej roboty. Każdy pracujący i płacący podatki Ukrainiec powiększa nasze PKB. Dla tych którzy się srają że im zabierają Ukraińcy pracę. Jeżeli przyjeżdża sobie taki Ukrainiec do Polski. Nie zna języka, nie zna nikogo, nie ogarnia okolicy i on Ci zabiera pracę, to znaczy że jesteś naprawdę chujowym pracownikiem. XD. O Wołyniu należy pamiętać i żądać od nich mówienia o tym głośno, ale nie ma narodu bez plam na honorze. A co do patusów, to zwykłe tempe bydło, które zawsze będzie szukać wyimaginowanego wroga żeby mu wjebać 4 na 1 np. Żydzi, Ukraińcy, czy też tak samo zjebani kibice innego pedalskiego klubu piłkarskiego lub żużlowego czy czym oni się tam jeszcze interesują nie wiem taniec z gwiazdami czy inny idol.
Zgłoś
Xevik20 2024-11-04, 3:02
Lanie 1 osoby w kilku kojarzy mi się z małpami i patusami. Też mi się zdarzyło dostać od kilku, a i tak nie potrafiłbym lać kogoś w kilku, nawet Ukra . Nie lepiej 1 na 1? Przecież można mu podstawić kogoś kto się potrafi bić. Wpierdol i tak by dostał, a przynajmniej by było mniej patusiarsko
Zgłoś
PabloPablo24hdyc 2024-11-04, 4:55
Widać że polacy mieli kiepskie oceny z lekcji historii
Zgłoś
maziost 2024-11-04, 5:41
Jazda z kurwami hatfuu banderowscy
Zgłoś
Love_is_Love 2024-11-04, 6:27 1
Patryc napisał/a:

Ale w tym wątku wyjebało ksenofobów i faszystów. Pluję na was, brunatne skurwysyny. Jeśli to jest standardowa aktywność użytkowników Sadistica, to ja się stąd chyba wypisze, bo wstyd się kurwa mienić częścią tak zjebanej społeczności. Faszyści jebani.

Mam takie same przemyślenie jak Ty po tej skali ruskiej propagandy w komentarzach.
Zgłoś
n................e 2024-11-04, 6:34 1
Zdarza się, fajnie, że są jeszcze odpowiedzialni młodzieńcy w polsce nie przesiąknięci lewackim ścierwem.
Zgłoś
TorkilKoval 2024-11-04, 7:18 4
wiesiekbyk83 napisał/a:

Polacy sie budzą, czas najwyzszy, Duze, zimne piwo ode mnie

5 na jednego, jebane czarnuchy! a się jeszcze ruskie kurwy podniecają na sadisticu. ha tfu!
Zgłoś
mar173 2024-11-04, 7:49 1
Quassar napisał/a:

Tak na prawdę nie wiadomo do końca czy zasłóżony wpierdol czy nie..

Z tego co zauważyłem po komentujących, oni nie zważają czy zasłużony, czy nie, po prostu chcą żeby ukraińcy wyjechali do swojego kraju. Ich myślenie jest typu: im więcej agresji przeciwko ukraińcom tym szybciej stąd wyjadą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem