18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
winnywalen 2024-11-04, 9:11 2
dżonyłojlker napisał/a:

Zasłużył sobie już w momencie gdy przekroczył granicę Polski

Twoim tokiem rozumowania zasłużył sobie na to też każdy polak przekraczając granicę innego kraju.
XXI wiek a ludzie dalej wierzą w narodowościowe i religijne podziały. Indoktrynacja od małego. Jakbyś się urodził na Ukrainie to byś był Ukraińcem, też byś chciał być tak traktowany. Co za ameby umysłowe na tum sadolu. 10 lat mnie tu nie było, a jak wróciłem to aż strach patrzeć na poziom sadolowych tubylców
Zgłoś
w................3 2024-11-04, 9:32 2
TorkilKoval napisał/a:

5 na jednego, jebane czarnuchy! a się jeszcze ruskie kurwy podniecają na sadisticu. ha tfu!

a jebał cie pies, debilowi sie nie tlumaczy bo i tak nie zrozumie , odejdz w pokoju ty i twoje kozy
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-11-04, 10:15 2
winnywalen napisał/a:

Twoim tokiem rozumowania zasłużył sobie na to też każdy polak przekraczając granicę innego kraju.
XXI wiek a ludzie dalej wierzą w narodowościowe i religijne podziały. Indoktrynacja od małego. Jakbyś się urodził na Ukrainie to byś był Ukraińcem, też byś chciał być tak traktowany. Co za ameby umysłowe na tum sadolu. 10 lat mnie tu nie było, a jak wróciłem to aż strach patrzeć na poziom sadolowych tubylców

Nie, to nie jest mój tok rozumowania, bo Polacy są Polakami, a ruskie gówna, ruskimi gównami. Co do indoktrynacji, to gdy byłem młodszy, też byłem ofiarą edukacji wstydu, tak jak ty obecnie. Jeśli twój wiek w profilu jest prawdziwy, to małe są szanse na to, byś jeszcze przed śmiercią zdążył zmądrzeć, bo to bolesny proces - będziesz musiał sam przed sobą przyznać, jak bardzo byłeś oszukiwany i zmanipulowany. Ja od dziecka byłem zindoktrynowany lewacką propagandą, słowo rasista miało dla mnie negatywny wydźwięk, nie rozumiałem dlaczego ludzie nienawidzą żydów, bambusów itd., i miałem takich ludzi (w sensie rasistów i ksenofobów) za jakichś prymitywów. Łatwiej jest oszukać ludzi niż przekonać ich, że zostali oszukani.
Chcesz się utożsamiać z ruskim gównem, to przeprowadź się na zaporoże.
Zgłoś
w................3 2024-11-04, 10:54 2
TarczaKowadło napisał/a:

nie, śmierdząca szmato, od urodzenia z polskim peselem, od urodzenia z pogardą dla patusów wszelkiej maści. ha tfu.

kupioną za pol swini na upadlinie nie?
Zgłoś
climbero 2024-11-04, 11:58 1
Polska patologia się budzi. Kraj schodzi na psy. Ale czego tutaj więcej oczekiwać. 800 plus i kult MOPSU robi swoje.
Zgłoś
winnywalen 2024-11-04, 12:07 1
dżonyłojlker napisał/a:

Nie, to nie jest mój tok rozumowania, bo Polacy są Polakami, a ruskie gówna, ruskimi gównami. Co do indoktrynacji, to gdy byłem młodszy, też byłem ofiarą edukacji wstydu, tak jak ty obecnie. Jeśli twój wiek w profilu jest prawdziwy, to małe są szanse na to, byś jeszcze przed śmiercią zdążył zmądrzeć, bo to bolesny proces - będziesz musiał sam przed sobą przyznać, jak bardzo byłeś oszukiwany i zmanipulowany. Ja od dziecka byłem zindoktrynowany lewacką propagandą, słowo rasista miało dla mnie negatywny wydźwięk, nie rozumiałem dlaczego ludzie nienawidzą żydów, bambusów itd., i miałem takich ludzi (w sensie rasistów i ksenofobów) za jakichś prymitywów. Łatwiej jest oszukać ludzi niż przekonać ich, że zostali oszukani.

Jesteśmy przede wszystkim ludźmi, żyjącymi na pyłku w kosmosie, o który się kłócimy od lat. Miałem to samo podejście co ty lata temu. Przestan żyć swoją wybraźnią i wyuczonymi, zaprogramowanymi przekonaniami. Życzę Ci żebyś zmądrzał, zawsze jest na to czas.
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-11-04, 12:20 2
winnywalen napisał/a:

Jesteśmy przede wszystkim ludźmi, żyjącymi na pyłku w kosmosie, o który się kłócimy od lat. Miałem to samo podejście co ty lata temu. Przestan żyć swoją wybraźnią i wyuczonymi, zaprogramowanymi przekonaniami. Życzę Ci żebyś zmądrzał, zawsze jest na to czas.

Ja właśnie zmądrzałem, ale ciebie do niczego nie namawiam. Gdy widzę na sadolu wpisy antypolskich skurwysynów, to widzę siebie sprzed lat. Takich osób nie ma sensu do niczego namawiać, czy zachęcać, bo pamiętam jaki ja byłem - plując na Polskę czułem się lepszy od innych i wielce oświecony. Wstydziłem się swojego nazwiska, języka i wszystkiego co polskie. Patriotyzm kojarzył mi się z kretynami z ONRu we "flejersach".
Jeśli ty z wiekiem doszedłeś do tego, że multi-kulti i inne wynalazki są OK, to nie pogadamy.
Zgłoś
The_Generat 2024-11-04, 14:42 2
Do Odessy wycieczki na imprezy 3 dniowe, biura turystyczne ukraińskie zapraszają na wakacje a na sadolu dalej wysrywy o pełnoskalowej wojnie.
Zgłoś
majeńka 2024-11-04, 15:13 1
dżonyłojlker napisał/a:

Nie, to nie jest mój tok rozumowania, bo Polacy są Polakami, a ruskie gówna, ruskimi gównami. [...]

Tak, zaś ukraińcy są ukraińcami. Za to ruskie gówno które przeprowadza się na Zaporoże jest prawidłowo tępione.
Zgłoś
beeveer 2024-11-04, 15:18 1
super. jak zobaczę filimk, gdzie 5 angoli tłucze polaka, żeby wypierdalał do siebie, też postawię angolom piwo.
Zgłoś
goldfingaz 2024-11-04, 17:25 4
TarczaKowadło napisał/a:

dobra, sklej pizdę 😄widać właśnie gniew robaków.

Też tak będziesz przekopany. Kwestia czasu.
Zgłoś
TarczaKowadło 2024-11-04, 18:24
Pan_Czapa napisał/a:

Jakbyś chciał wiedzieć to banderowcom też Polacy dali pesele. Szoszonie idź lepiej szyścić kible bo po to wy tu przyjechaliście.

żryj smegmę z braunowej kolby siurku.

[ Dodano 2024-11-04, 18:25 ]
goldfingaz napisał/a:

Też tak będziesz przekopany. Kwestia czasu.

sugerujesz, że jak skończycie z kolegami ladowac sie w kakao, to znajdziecie sobie inne zajęcie?
Zgłoś
Pan_Czapa 2024-11-04, 18:33 1
TarczaKowadło napisał/a:

żryj smegmę z braunowej kolby siurku.

Właśnie twoja siostra kończy mi zlizywać sperme z mojego siurka. Właśnie po to przyjechaliście do Polski szoszony, aby dawać dupy.
Zgłoś
TarczaKowadło 2024-11-04, 18:37
Pan_Czapa napisał/a:

Właśnie twoja siostra kończy mi zlizywać sperme z mojego siurka. Właśnie po to przyjechaliście do Polski szoszony, aby dawać dupy.

a potem sie obudziłes i przypomniales, ze trzymasz w pysku kutasa swojego starego, po tym jak nasral do pyska twojej starej zamiast obiadu.
Zgłoś
Pan_Czapa 2024-11-04, 18:47 2
TarczaKowadło napisał/a:

a potem sie obudziłes i przypomniales, ze trzymasz w pysku kutasa swojego starego, po tym jak nasral do pyska twojej starej zamiast obiadu.

Banderowcu pierw naucz się po polsku pisać. Po 2 to czemu nie jesteś taki wyszczekany u siebie w szoszonowie w kraju gównem i moczem płynącym.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem