Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zasłużył sobie już w momencie gdy przekroczył granicę Polski
Twoim tokiem rozumowania zasłużył sobie na to też każdy polak przekraczając granicę innego kraju.
XXI wiek a ludzie dalej wierzą w narodowościowe i religijne podziały. Indoktrynacja od małego. Jakbyś się urodził na Ukrainie to byś był Ukraińcem, też byś chciał być tak traktowany. Co za ameby umysłowe na tum sadolu. 10 lat mnie tu nie było, a jak wróciłem to aż strach patrzeć na poziom sadolowych tubylców
5 na jednego, jebane czarnuchy! a się jeszcze ruskie kurwy podniecają na sadisticu. ha tfu!
a jebał cie pies, debilowi sie nie tlumaczy bo i tak nie zrozumie , odejdz w pokoju ty i twoje kozy
Twoim tokiem rozumowania zasłużył sobie na to też każdy polak przekraczając granicę innego kraju.
XXI wiek a ludzie dalej wierzą w narodowościowe i religijne podziały. Indoktrynacja od małego. Jakbyś się urodził na Ukrainie to byś był Ukraińcem, też byś chciał być tak traktowany. Co za ameby umysłowe na tum sadolu. 10 lat mnie tu nie było, a jak wróciłem to aż strach patrzeć na poziom sadolowych tubylców
Nie, to nie jest mój tok rozumowania, bo Polacy są Polakami, a ruskie gówna, ruskimi gównami. Co do indoktrynacji, to gdy byłem młodszy, też byłem ofiarą edukacji wstydu, tak jak ty obecnie. Jeśli twój wiek w profilu jest prawdziwy, to małe są szanse na to, byś jeszcze przed śmiercią zdążył zmądrzeć, bo to bolesny proces - będziesz musiał sam przed sobą przyznać, jak bardzo byłeś oszukiwany i zmanipulowany. Ja od dziecka byłem zindoktrynowany lewacką propagandą, słowo rasista miało dla mnie negatywny wydźwięk, nie rozumiałem dlaczego ludzie nienawidzą żydów, bambusów itd., i miałem takich ludzi (w sensie rasistów i ksenofobów) za jakichś prymitywów. Łatwiej jest oszukać ludzi niż przekonać ich, że zostali oszukani.
Chcesz się utożsamiać z ruskim gównem, to przeprowadź się na zaporoże.
nie, śmierdząca szmato, od urodzenia z polskim peselem, od urodzenia z pogardą dla patusów wszelkiej maści. ha tfu.
kupioną za pol swini na upadlinie nie?
Nie, to nie jest mój tok rozumowania, bo Polacy są Polakami, a ruskie gówna, ruskimi gównami. Co do indoktrynacji, to gdy byłem młodszy, też byłem ofiarą edukacji wstydu, tak jak ty obecnie. Jeśli twój wiek w profilu jest prawdziwy, to małe są szanse na to, byś jeszcze przed śmiercią zdążył zmądrzeć, bo to bolesny proces - będziesz musiał sam przed sobą przyznać, jak bardzo byłeś oszukiwany i zmanipulowany. Ja od dziecka byłem zindoktrynowany lewacką propagandą, słowo rasista miało dla mnie negatywny wydźwięk, nie rozumiałem dlaczego ludzie nienawidzą żydów, bambusów itd., i miałem takich ludzi (w sensie rasistów i ksenofobów) za jakichś prymitywów. Łatwiej jest oszukać ludzi niż przekonać ich, że zostali oszukani.
Jesteśmy przede wszystkim ludźmi, żyjącymi na pyłku w kosmosie, o który się kłócimy od lat. Miałem to samo podejście co ty lata temu. Przestan żyć swoją wybraźnią i wyuczonymi, zaprogramowanymi przekonaniami. Życzę Ci żebyś zmądrzał, zawsze jest na to czas.
Jesteśmy przede wszystkim ludźmi, żyjącymi na pyłku w kosmosie, o który się kłócimy od lat. Miałem to samo podejście co ty lata temu. Przestan żyć swoją wybraźnią i wyuczonymi, zaprogramowanymi przekonaniami. Życzę Ci żebyś zmądrzał, zawsze jest na to czas.
Ja właśnie zmądrzałem, ale ciebie do niczego nie namawiam. Gdy widzę na sadolu wpisy antypolskich skurwysynów, to widzę siebie sprzed lat. Takich osób nie ma sensu do niczego namawiać, czy zachęcać, bo pamiętam jaki ja byłem - plując na Polskę czułem się lepszy od innych i wielce oświecony. Wstydziłem się swojego nazwiska, języka i wszystkiego co polskie. Patriotyzm kojarzył mi się z kretynami z ONRu we "flejersach".
Jeśli ty z wiekiem doszedłeś do tego, że multi-kulti i inne wynalazki są OK, to nie pogadamy.
Tak, zaś ukraińcy są ukraińcami. Za to ruskie gówno które przeprowadza się na Zaporoże jest prawidłowo tępione.Nie, to nie jest mój tok rozumowania, bo Polacy są Polakami, a ruskie gówna, ruskimi gównami. [...]
dobra, sklej pizdę 😄widać właśnie gniew robaków.
Też tak będziesz przekopany. Kwestia czasu.
Jakbyś chciał wiedzieć to banderowcom też Polacy dali pesele. Szoszonie idź lepiej szyścić kible bo po to wy tu przyjechaliście.
żryj smegmę z braunowej kolby siurku.
[ Dodano 2024-11-04, 18:25 ]
Też tak będziesz przekopany. Kwestia czasu.
sugerujesz, że jak skończycie z kolegami ladowac sie w kakao, to znajdziecie sobie inne zajęcie?
żryj smegmę z braunowej kolby siurku.
Właśnie twoja siostra kończy mi zlizywać sperme z mojego siurka. Właśnie po to przyjechaliście do Polski szoszony, aby dawać dupy.
Właśnie twoja siostra kończy mi zlizywać sperme z mojego siurka. Właśnie po to przyjechaliście do Polski szoszony, aby dawać dupy.
a potem sie obudziłes i przypomniales, ze trzymasz w pysku kutasa swojego starego, po tym jak nasral do pyska twojej starej zamiast obiadu.
a potem sie obudziłes i przypomniales, ze trzymasz w pysku kutasa swojego starego, po tym jak nasral do pyska twojej starej zamiast obiadu.
Banderowcu pierw naucz się po polsku pisać. Po 2 to czemu nie jesteś taki wyszczekany u siebie w szoszonowie w kraju gównem i moczem płynącym.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów