📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
'' Nie będzie ukrop pluł Nam w twarz
Ni dzieci nam kacapił
Orężny wstanie hufiec nasz
Duch będzie nam hetmanił
Pójdziem, gdy zabrzmi złoty róg.
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg! "
Tekst pochodzi z tekstowo.pl/piosenka,patriotyczne,rota.html ''
Rota - Maria Konopnicka
Ni dzieci nam kacapił
Orężny wstanie hufiec nasz
Duch będzie nam hetmanił
Pójdziem, gdy zabrzmi złoty róg.
Tak nam dopomóż Bóg!
Tak nam dopomóż Bóg! "
Tekst pochodzi z tekstowo.pl/piosenka,patriotyczne,rota.html ''
Rota - Maria Konopnicka
Tak na prawdę nie wiadomo do końca czy zasłóżony wpierdol czy nie..
Na necie było sporo nagrań jak spokojnie taksówkarz wozi ludzi i potem dostaje zlecenie od pato dresiarzy którzy na nim sobie używają bo tylko jest Ukraińcem.
Ale ogólnie ukraińców też nie lubie dla mnie to jest swołocz jak ruska i ukraina vs rosja to dla mnie taki kacapski rozłam wewnętrzny i choćby bardzo chcieli zjednoczyć sie z europom to jednak mentalnie i zachowawczą są nadal spuścizną sovietów i banderowców.
Mam nadzieje żę na tym filmie jednak Ukrainiec sobie zasłużył na wpierdol. A nie stał sie niesłusznie ofiarom kolejnych pato dresiarzy co udają jak to walczą o dobro Polskie będąc niegdyś sam największą zakałą dla normalnych Polaków.
Niestety na filmie widać tylko bójkę a nawet nie, tylko urywek jej bez podana żadnej przyczyny wybuchu.
Na necie było sporo nagrań jak spokojnie taksówkarz wozi ludzi i potem dostaje zlecenie od pato dresiarzy którzy na nim sobie używają bo tylko jest Ukraińcem.
Ale ogólnie ukraińców też nie lubie dla mnie to jest swołocz jak ruska i ukraina vs rosja to dla mnie taki kacapski rozłam wewnętrzny i choćby bardzo chcieli zjednoczyć sie z europom to jednak mentalnie i zachowawczą są nadal spuścizną sovietów i banderowców.
Mam nadzieje żę na tym filmie jednak Ukrainiec sobie zasłużył na wpierdol. A nie stał sie niesłusznie ofiarom kolejnych pato dresiarzy co udają jak to walczą o dobro Polskie będąc niegdyś sam największą zakałą dla normalnych Polaków.
Niestety na filmie widać tylko bójkę a nawet nie, tylko urywek jej bez podana żadnej przyczyny wybuchu.
Paź_Warszawian jak zwykle zakłamany. Jeden z zawodników kopie leżącego, a nagle dostaje z wyskoku w klatkę piersiową lub poniżej niej. Nie ma mowy, żeby tylko jeden niby "ukrainczyk" brał w tej bitwie warszawskiej udział.
Oby więcej takich inicjatyw
Nareszcie w tę stronę nie w drugą 🤷♂️
Ja tam nie widzę żadnego pobicia
Quassar napisał/a:
Tak na prawdę nie wiadomo do końca czy zasłóżony wpierdol czy nie..
Zasłużył sobie już w momencie gdy przekroczył granicę Polski
Lać ile wlezie!
Z jednej strony nie wiadomo o co poszło, z drugiej chuj mnie to obchodzi. Z jednej nie przyklaskuję patoli, z drugiej bardzo mi zależy, żeby każdy z przyjezdnych od tych uśmiechniętych cweli (czarny, ciapus czy ukrop) zawsze w Polsce czuł się jak przyjezdny i dobrze uważał co robi. Żeby wiedział, że nie jest w pedalskich Niemczech czy UK. I oglądał się za siebie. Piwko dla panów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów