18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TarczaKowadło 2024-11-04, 18:51
Pan_Czapa napisał/a:

Banderowcu pierw naucz się po polsku pisać. Po 2 to czemu nie jesteś taki wyszczekany u siebie w szoszonowie w kraju gównem i moczem płynącym.

bo mam polskie obywatelstwo od urodzenia i takiemu nacjolskiemu robactwu moge szczac do mordy.
Zgłoś
rayananer 2024-11-04, 19:46
u mnie juz nie wychodza z domow od lata nima kogo ganiac..
Zgłoś
Szary_Jeleń 2024-11-04, 20:46
Nie jestem wielbicielem ukraińców, ale w 5 na jednego? Tam chyba nawet więcej ich było. Na inżyniera z Afryki, to jeszcze bym zrozumiał...
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-11-04, 20:48
paragon0 napisał/a:

Macie, "honor" polaczków

Ty nie masz żadnego, więc...
Zgłoś
OnucaSsie 2024-11-04, 22:23
KacapSSkie ścierwo się budzi w komentarzach pod tym prowo-filmiku.
Zgłoś
VladolfPutler 2024-11-05, 10:09
mar173 napisał/a:

Z tego co zauważyłem po komentujących, oni nie zważają czy zasłużony, czy nie, po prostu chcą żeby ukraińcy wyjechali do swojego kraju. Ich myślenie jest typu: im więcej agresji przeciwko ukraińcom tym szybciej stąd wyjadą.

Właśnie dlatego nie jesteśmy drugimi niemcami, anglią czy inną francją 😎
Zgłoś
paragon0 2024-11-05, 13:54
Mors_Nigra napisał/a:

Ty nie masz żadnego, więc...

Więcej od tych na filmie i od Ciebie, to na pewno
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2024-11-05, 14:13 1
Quassar napisał/a:

Tak na prawdę nie wiadomo do końca czy zasłóżony wpierdol czy nie..
Na necie było sporo nagrań jak spokojnie taksówkarz wozi ludzi i potem dostaje zlecenie od pato dresiarzy którzy na nim sobie używają bo tylko jest Ukraińcem.
Ale ogólnie ukraińców też nie lubie dla mnie to jest swołocz jak ruska i ukraina vs rosja to dla mnie taki kacapski rozłam wewnętrzny i choćby bardzo chcieli zjednoczyć sie z europom to jednak mentalnie i zachowawczą są nadal spuścizną sovietów i banderowców.
Mam nadzieje żę na tym filmie jednak Ukrainiec sobie zasłużył na wpierdol. A nie stał sie niesłusznie ofiarom kolejnych pato dresiarzy co udają jak to walczą o dobro Polskie będąc niegdyś sam największą zakałą dla normalnych Polaków.
Niestety na filmie widać tylko bójkę a nawet nie, tylko urywek jej bez podana żadnej przyczyny wybuchu.

Zasłużony był bo to był Ukrainiec, dla nich nie można mieć litości bo oni nie mają jej dla nas
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-11-05, 17:19 2
paragon0 napisał/a:

Więcej od tych na filmie i od Ciebie, to na pewno

Tak sobie wmawiaj, nie ma to wpływu na rzeczywistość. A tak na marginesie, nie wiesz czemu bójka z tego nagrania miała w ogóle miejsce, więc jeżeli uważasz, że ci którzy z automatu plują na ukrainca/ów (bo chyba było ich tam więcej) są bandą idiotów, to mówisz też o sobie, liżąc dupę tym ukrom z filmu i plując na tamtych Polaków, dalej nie mając pojęcia co się tam w ogóle dzieje.
Zgłoś
TarczaKowadło 2024-11-05, 19:12 1
Mors_Nigra napisał/a:

Tak sobie wmawiaj, nie ma to wpływu na rzeczywistość. A tak na marginesie, nie wiesz czemu bójka z tego nagrania miała w ogóle miejsce, więc jeżeli uważasz, że ci którzy z automatu plują na ukrainca/ów (bo chyba było ich tam więcej) są bandą idiotów, to mówisz też o sobie, liżąc dupę tym ukrom z filmu i plując na tamtych Polaków, dalej nie mając pojęcia co się tam w ogóle dzieje.

nie, problem jest taki, ze nadal sa scierwa, które mysla, że samosady sa uprawnione i w 5 mozna lac 1. jesli zrobil cos źle - zatrzymać, dzwonic po psy, domagac sie skazania. samoobrona - tak, samosąd - nie.

jak tam ktos wyzej napisal - to jeden z powodow, dla ktorych nadal jestesmy daleko za pewnymi krajami.
Zgłoś
ism 2024-11-05, 19:21
i bardzo dobrze
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-11-06, 5:51 1
TarczaKowadło napisał/a:

nie, problem jest taki, ze nadal sa scierwa, które mysla, że samosady sa uprawnione i w 5 mozna lac 1. jesli zrobil cos źle - zatrzymać, dzwonic po psy, domagac sie skazania. samoobrona - tak, samosąd - nie.
jak tam ktos wyzej napisal - to jeden z powodow, dla ktorych nadal jestesmy daleko za pewnymi krajami.

Powtórzę się, ale dalej nie wiesz, co się dzieje w tym wideo, a stawiasz wyroki i mówisz o jakichś samosądach. Czyli jak ktoś kogoś zaatakuje, to zamiast ma się stać i jopić, i dzwonić po policję i już? "Zatrzymać" tak, bo to takie proste, podchodzisz do takiego, mówisz "zatrzymuję cię!" i czekacie grzecznie na policję. Weź się ogarnij.
Zgłoś
TarczaKowadło 2024-11-06, 21:01
Mors_Nigra napisał/a:

Powtórzę się, ale dalej nie wiesz, co się dzieje w tym wideo, a stawiasz wyroki i mówisz o jakichś samosądach. Czyli jak ktoś kogoś zaatakuje, to zamiast ma się stać i jopić, i dzwonić po policję i już? "Zatrzymać" tak, bo to takie proste, podchodzisz do takiego, mówisz "zatrzymuję cię!" i czekacie grzecznie na policję. Weź się ogarnij.

ależ wiem - banda jebanych patusów się napierdala. wszystkich ich do gazu równo.
Zgłoś
mitsubishi 2024-11-10, 18:52
wypierdolić ukraińców z Polski natychmiast
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-11-14, 21:13
ellsworth napisał/a:

Sprofanowałeś Rotę, ty zjebany cwelu!!

Po ilości postawionych mi piw, widzę że Polakom, moim rodakom sie podobało.

A tobie nie, agresywny banderowcu. Ha tfu !
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem