Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wszędzie pierdolona polityka jest przypinana"na filmie ktoś się zesra"podpinacie to do jakieś partii,ja pierdole ludzie zrozumcie że czy to PiS czy inna partia to bez znaczenia najgorsze to są podziały w społeczeństwie które zamiast myśleć racjonalnie własnym rozumem to się dzieli na zwolenników tej albo tej partii a jedni i drudzy to pierdolone świnie które liczą na większe poparcie by móc się paść za nasze pieniądze,
Bo tak właśnie jest: to Pierdnij i Spocznij zaczęło społeczną awanturę i musi ją skończyć. Gdzie? Tam gdzie powinni wylądować te głupie chujki, czyli w powszechnych, sponsorowanych przez ludzi pracujących psychiatrykach. Tak jak wcześniej ta hołota nakazywała utrzymywać nierobów z ich pieniędzy, tak teraz ci pracujący powinni złożyć się na polityków PiS. Będzie taniej i przyjemniej
Bo tak właśnie jest: to Pierdnij i Spocznij zaczęło społeczną awanturę i musi ją skończyć. Gdzie? Tam gdzie powinni wylądować te głupie chujki, czyli w powszechnych, sponsorowanych przez ludzi pracujących psychiatrykach. Tak jak wcześniej ta hołota nakazywała utrzymywać nierobów z ich pieniędzy, tak teraz ci pracujący powinni złożyć się na polityków PiS. Będzie taniej i przyjemniej
Prawdę mówiąc nie jestem zwolennikiem PiSu ale są pewne kwestie w których się zgadzam ale też widzę ten cyrk który grają i jaką propagandę sieją byle pozostać przy władzy,jednakże również nie widzę nikogo kto był by lepszy by ich zastąpić, a jak widzę mordę Tuska to bym go najebał za wymalowane kurestwo na twarzy,jebanego zdrajcy który by sprzedał wszystkie Polskie wartości, nie widzę nikogo w tym rządzie kto był by lepszy od PiSu same cwele i lewaki więc jebać ich wszystkich nie wybieram mniejszego zła.
Kurwa góral xD Jebłem.
Przecież to Ślazak
Może to góral z Beskidu Śląskiego.
Poniżej masz diagnozę swojego schorzenia.
Tak Ślonzoki chodzom sie ciulać na pole, a nie tak jak twoj stary hadziaj tłucze matke w domu.
Ślonzoki (Hanysy) chodzą na dwór, a nie na żadne pole Pozdrawiam ze ŚLĄSKA
jak dobrze, ze ta patologia w dużej mierze spierdolila z tego kraju. Wróci bogata owszem za parę lat i będzie się panoszyć no ale było warto. Współczuję jedynie normalnym wyjezdzającym za granicę ale bez wykształcenia
Co ty człowieku pierdolisz? Siedzisz zapewne na bezrobociu lub zasiłku dla bezrobotnych pierdząc w fotel przed komputerem.Ludzie wyjeżdżając za granicę do pracy po prostu chcą więcej zarobić by móc realizować swoje cele,niestety nie zawsze starczają zarobki w Polsce więcej się szuka innej alternatywy typu wyjazd za granicę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów