Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Trzeba przyznać, że szybko góral specyfikował gadką tych dwóch meneli.
Jak Ty na Ślązaka mówisz góral to w domu pewnie herbatkę w sedesie serwujesz.
To jakiś wiejsko- śląski akcent.
Czy wam oczy cipą zarosły, czy jesteście tęczowe chłopaki...?
Normalna gadka dwóch gości, razem pracują, razem chleją i wyjaśniają swoje sprawy. Czasem trzeba dać komuś w mordę i tyle.
Ja się napierdalałem że wszystkimi swoimi najlepszymi kumplami i nadal się przyjaźnimy. Co za czasy, gdzie normalne zachowanie pokazywane jest jako patologia, a golenie jaj jako wzór... Japierdole.
Co za czasy, kiedy patologia myśli, że patologiczne zachowania są normalne.
Nie góral a Ślązak!
Przecież to był Ślunzak !
W życiu ślązok by nie pedzioł "na pole" kurwa... nie ma szans. Na plac... na dwór... ale nie na pole. Takie określenie - na pole - to małopolskie określenie.
Tak Ślonzoki chodzom sie ciulać na pole, a nie tak jak twoj stary hadziaj tłucze matke w domu.
Hasełko hadziaiaj to mi się zaraz z opolskim kundlem kojarzy nie Polak nie Niemiec tym bardziej nie Ślązak
Hasełko hadziaiaj to mi się zaraz z opolskim kundlem kojarzy nie Polak nie Niemiec tym bardziej nie Ślązak
Hadziaje się w Wielkopolsce mówiło na przesiedleńców zza Buga. Ale to po wojnie było, dawno temu.
Jak Ty na Ślązaka mówisz góral to w domu pewnie herbatkę w sedesie serwujesz.
To jakiś wiejsko- śląski akcent.
To nie jest żaden góral tylko pospolity hanys
A ja się cieszę że te miliony wyjechały zagranicę pracować, bo gdyby tylu idiotów zostało w kraju, patrząc na to ilu idiotów wciąż tu żyje, to mu jako naród już bylibyśmy skończeni.
Niestety, wielu imbecyli pozostało w Polsce, to ci co głosują na Pierdnij i Spocznij
To Ślązok, nie góral
Niestety, wielu imbecyli pozostało w Polsce, to ci co głosują na Pierdnij i Spocznij
Wszędzie pierdolona polityka jest przypinana"na filmie ktoś się zesra"podpinacie to do jakieś partii,ja pierdole ludzie zrozumcie że czy to PiS czy inna partia to bez znaczenia najgorsze to są podziały w społeczeństwie które zamiast myśleć racjonalnie własnym rozumem to się dzieli na zwolenników tej albo tej partii a jedni i drudzy to pierdolone świnie które liczą na większe poparcie by móc się paść za nasze pieniądze,
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów