Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Normalna gadka dwóch gości, razem pracują, razem chleją i wyjaśniają swoje sprawy. Czasem trzeba dać komuś w mordę i tyle.
Ja się napierdalałem że wszystkimi swoimi najlepszymi kumplami i nadal się przyjaźnimy. Co za czasy, gdzie normalne zachowanie pokazywane jest jako patologia, a golenie jaj jako wzór... Japierdole.
No i pluliście sobie w twarz i się gnoiliście nawzajem o pijackie długi. Pierdolone patusy, łyse sebixy w dresiwach nazywające patologię normalnością.
Czy wam oczy cipą zarosły, czy jesteście tęczowe chłopaki...?
Normalna gadka dwóch gości, razem pracują, razem chleją i wyjaśniają swoje sprawy. Czasem trzeba dać komuś w mordę i tyle.
Ja się napierdalałem że wszystkimi swoimi najlepszymi kumplami i nadal się przyjaźnimy. Co za czasy, gdzie normalne zachowanie pokazywane jest jako patologia, a golenie jaj jako wzór... Japierdole.
Spoko zdarzają się różne sytuacje po pijaku ale plucie se w mordę i lanie za śmieszną kasę to już patola a skoro się napierdalałeś ze wszystkimi najlepszymi kolegami to musisz być strasznie wkurwiajacy po pijaku
A ja się cieszę że te miliony wyjechały zagranicę pracować, bo gdyby tylu idiotów zostało w kraju, patrząc na to ilu idiotów wciąż tu żyje, to mu jako naród już bylibyśmy skończeni.
Kojarzę twój nick i twoje upośledzone wpisy, byłem przekonany, że od dawna siedzisz w Holandii
Przecież to był Ślunzak !
Wieśniak z małopolski.
Trzeba przyznać, że szybko góral specyfikował gadką tych dwóch meneli.
To raczej hanys
Tak to są ci królowie sukcesu .....
Tfu gardzę tymi emigrantami. Tam żyją jak szczury z dnia na dzień a tu się wożą jakby im z kieszeni pliki wypadały
Gardzisz którymi emigrantami?
Rozumiem że tymi na filmie. .
Mnie ich szkoda jak i ciebie. Oni coś robią, niech się pobiją zajebią motykami... Jednak wyjechali po coś, jakiś cel mają.. jaki to ich sprawa mnie to chuj obchodzi.
Lepsi tacy niż czarne smoluchy brudasy które nie pracują.
Gardzę tobą.
Tfu
je++c niemcow zatem slask to szwaby , ktorzy posluguja sie ich przerobionym w 50% jezykiem . Je...c ich
Ślązacy pomimo gwary to 100% Polacy i nie raz o tą Polskę walczyli więc nie przesadzaj
Trzeba przyznać, że szybko góral specyfikował gadką tych dwóch meneli.
Jaki góral ? Dyć to je Hanys, nasz chop.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów