Czy Polak jest w stanie prześcignąć dobrze znanego Dynamo? Pokazał ciekawą sztuczkę. Ciekawie jak to zrobił?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Czy Polak jest w stanie prześcignąć dobrze znanego Dynamo? Pokazał ciekawą sztuczkę. Ciekawie jak to zrobił?
Tylko na prawdę, nasuwa się pytanie po co...? Jak wcześniej napisałem bez problemu "magik" może kontrolować, którą kartę wybierze widz i jest na to kilkanaście sposobów, więc wystarczy zwykła talia a i tak osoba weźmie kartę którą zechcesz - lub tak na prawdę jej nie wybierze, ale będzie tak myślała... Na to są triki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów