Czy Polak jest w stanie prześcignąć dobrze znanego Dynamo? Pokazał ciekawą sztuczkę. Ciekawie jak to zrobił?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czy Polak jest w stanie prześcignąć dobrze znanego Dynamo? Pokazał ciekawą sztuczkę. Ciekawie jak to zrobił?
Magia cięć ...
Miał jakaś maż na łapach która nie wchłania wody i jak z nimi gadał narysował to i tyleee
Ezoteryk napisał/a:
Miał jakaś maż na łapach która nie wchłania wody i jak z nimi gadał narysował to i tyleee
Hehehehe z całą pewnością
Poprostu wziął wcześniej pomalowaną husteczkę. Taka sama ustawka jak David Blain czy Chris Angel. Bez odbioru.
Dobre! w sumie wszyscy komentują tak jakby żyli w Hogwarcie i oczekiwali prawdziwej magii - a przecież o to chodzi w iluzji, że każdy wie,że da się to zrobić ale nie wiadomo jak tak czy siak mnie się podoba i nieważne czy chusteczka była pomalowana, posmarowana itp, efekt jak widać na filmie był szokujący i chyba o to chodzi, nie? ale po polsku to trzeba hejtować i udowadniać wszystkim w koło jakim to się jest einsteinem i że się zna sposób itd. znasz sposób? to na ulice i czekam na TWÓJ program pozdro!
pierwsze 3 dźwięki i nie obejrzałem
Jest polak, jest piwko !
Jaki kraj taka magia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów