Nasz rodak mieszkający w USA (od 2 lat), który kręci vloga z życia w Stanach, postanowił zrobić amerykańskie prawo jazdy, zobaczcie jak to naprawdę wygląda!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Agnieszka już dawno nie ssała orzeszka
" to są tacy czarnoskórzy" haha MURZYNY!! a nie:D
Mam kanadyjskie prawo jazdy ,które zdałem sobie w dniu urodzin
Koszt: 120$ can.
Czas trwania egzaminu - od otwarcia do zamknięcia placówki
Badania wzroku, słuchu itp, wszystko było robione 5 min przed przystąpieniem do egzaminu.
Egzamin w języku ojczystym.
W ten sam dzień już ze szwagrem wracałem, a wieczorem oblewałem urodzinki i prawko zaliczone w 1 dzień.
Jeszcze zostało mi zdanie na autostrady G2 ale już trzeba było wylecieć. Ważne ,że mam ważne do końca 2013r
W Polsce jak byłem zatrzymywany do kontroli to nie wiedzieli jak Mnie spisywać z tych prawo jazd,
a co najlepsze to nie mogą mi wjebać pkt karnych
Viva! Zagraniczne prawo jazdy
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Koszt: 120$ can.
Czas trwania egzaminu - od otwarcia do zamknięcia placówki
Badania wzroku, słuchu itp, wszystko było robione 5 min przed przystąpieniem do egzaminu.
Egzamin w języku ojczystym.
W ten sam dzień już ze szwagrem wracałem, a wieczorem oblewałem urodzinki i prawko zaliczone w 1 dzień.
Jeszcze zostało mi zdanie na autostrady G2 ale już trzeba było wylecieć. Ważne ,że mam ważne do końca 2013r
W Polsce jak byłem zatrzymywany do kontroli to nie wiedzieli jak Mnie spisywać z tych prawo jazd,
a co najlepsze to nie mogą mi wjebać pkt karnych
Viva! Zagraniczne prawo jazdy
Bardzo podobnie jest w UK. Zdaje się na panelu dotykowym w ojczystym języku a na praktycznym można używać swojego samochodu. Kopiowałem moim znajomym płytę z pytaniami testowymi i przy okazji sam trochę sobie poczytałem. Dużo było pytań związanych z telefonem komórkowym, ale mnie najbardziej zdziwiło pytanie o głębokość bieżnika w oponach na których można się poruszać w ruchu publicznym. W Polsce chyba tego nie ma (jak ktoś wie to niech skoryguje).
@up
Jest takie pytanie w naszym tescie teoretycznym-właśnie się do niego uczę (z filmików o kierowcach z Rosji na Sadolu, najlepsze źródło wiedzy.
Jest takie pytanie w naszym tescie teoretycznym-właśnie się do niego uczę (z filmików o kierowcach z Rosji na Sadolu, najlepsze źródło wiedzy.
"[...]ponieważ jest identyczny egzamin jak w Polsce, tak naprawdę"
Dziękuję, styka.
Dziękuję, styka.
Bardzo fajnie gada gość
Haha, jaki sympatyczny, przy tych insektach się uśmiałem
Haha, jaki sympatyczny, przy tych insektach się uśmiałem
Nic do niego nie mam, fajnie gada, ale po 2 latach w Stanach już musi się nieźle starać, żeby nie zaciągać po "hamerykańsku".
Znam tego faceta, kiedyś z nim i z jego żonką grałem w jedną gierkę MMO
Ogólnie facet jest w porządku, fajnie opowiada, filmików ma całkiem sporo i naprawdę dużo się można dowiedzieć. Nie oszukujmy się, życie w USA może i ma swoje wady, ale jest na nieporównywalnie wyższym poziomie niż u nas. Jak ktoś zainteresowany, to polecam jego kanał- shogun1978 na yt.
Ogólnie facet jest w porządku, fajnie opowiada, filmików ma całkiem sporo i naprawdę dużo się można dowiedzieć. Nie oszukujmy się, życie w USA może i ma swoje wady, ale jest na nieporównywalnie wyższym poziomie niż u nas. Jak ktoś zainteresowany, to polecam jego kanał- shogun1978 na yt.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów