📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szwabskie czołgi w Polsce Żołnierze polegli podczas II wojny się w grobach przewracają...
Złodzieje pierdoleni...
tak swoją drogą co na tym zdjęciu robi koleś w mundurze niemieckim z drugiej wojny światowej?
Możecie mi nie wierzyć ale znam gościa w niebieskim mundurze(mundur pilota jak coś) Zasadniczo ktoś kijowo to zdjęcie dobrał bo Oni( kumpel i jego koledzy z wojskiem raczej nic nie mają wspólnego no może w NSR są nie którzy) a tak to tylko jakieś odtwarzanie bitew albo rzeczy związane z wielką ucieczką... BongMan co do tego kto się w grobie przewraca to chyba zapomniałeś jaka była zasada polityki polskiej w tamtym czasie czyli utrzymywać na równi kontakty z Niemcami i Rosjanami więc nie widzę tu nic złego. Po pierwsze Leopardy(produkcji niemieckiej) są najlepszymi czołgami jakie mamy(nic o innych mi nie wiadomo) po drugie najnowsze czołgi tego typu są uznawane przez nie których za najlepsze czołgi na świecie. Po trzecie z kim jak z kim ale wole w dzisiejszych czasach mieć za zachodnią granicą sojusznika i przyjaciela(technologia słowo klucz) niż sceptyka(wróg to za duże słowo bo w końcu NATO i Unia(dla nie których to i tak nie jest argument ale co mi tam). Że w wojsku jakaś pierdoła się znajdzie nic nowego wystarczy wejść na allegro i po patrzeć co z wyposażenie polskiej armii można dostać a można wszystko, sam mam znajomego który sprzedaje całe komplety tych nowych mundurów(nie multicam) wszyscy mówią że to gore-tex(czy jakoś tak) więc noktowizor nie jest dla mnie zaskoczeniem. Pewnie dostali części nowe tak przy okazji i walą ściemę że nowe.
Fejkiem zalatuje na kilometr....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów