18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Polak potrafi
Sokole_Oko • 2014-01-23, 14:32
Panu Marcinowi do celi w austriackim więzieniu udało się przemycić telefon, z którego mógł się kontaktować ze znajomymi oraz nasiona konopi.
Dumny ze swojej rośliny wyhodowanej w celi, zrobił sobie z nią zdjęcie i wrzucił na Facebook.
Niestety zdjęcie zrobiło się popularne i strażnicy postanowili przeszukać cele w całym więzieniu, gdzie ku niezadowoleniu innych więźniów odnaleziono telefony komórkowe, narkotyki i inne rośliny.

Pan Marcin jest teraz pod specjalnym nadzorem ze względu na rozgniewanie sytuacją innych więźniów.

Więcej: metro.co.uk/2014/01/22/green-fingers-prisoner-posts-selfie-with-home-g...

Pan Marcin rozjebal system hehehehe

Nie ma ze boli Ma boleć i chuj !
Zgłoś
BongMan 2014-01-23, 14:34 82
Co za kurwa baran. Aż mi wstyd, że taki zjeb nosi to imię.
A tak w ogóle to z tego też wynika, że w austriackim więzieniu jest więcej wolności niż w Polsce na wolności... Bo u nas losowo i bez powodu zatrzymują i przeszukują ludzi, a tam dopiero jak idiota ordynarnie jebnął sobie zdjęcie z krzaczkiem.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
raf-ret 2014-01-23, 14:35 2
swoją głupotą ? ale piwo za sadyzm dla innych więźniów
Zgłoś
RockyWood 2014-01-23, 14:39 2
typowa polaczkowatość za granicą:
ON: facebook codziennie aktualizowany to z fotkami typu "jaki to ja jestem zajarany", to z nową 5-letnią BM'ką na 30" alusach prosto ze szrota.
ONA: facebook aktualizowany setką słit-fotek z nowym ciapatym "skarbem" - co miesiąc nowy skarb/nowe fotki.

Niektórzy jednak idą jak widać po bandzie

Rock.
Zgłoś
obersturmbannführer 2014-01-23, 14:56 22
"Pan Marcin rozjebał system" teraz rozjebią mu dupsko
Zgłoś
jbone 2014-01-23, 15:08 10
BongMan napisał/a:

To już wiemy jak bongman ma na imię...

wróżka elżbieta powiedziała mi ponadto że jego stara to janek-co fiutem wytarł sto firanek, ojciec protazy-przez pomyłkę w dupsko wsadził dwa razy.i tak powstał chocobongman.
Zgłoś
kolo_ziom 2014-01-23, 15:09 18
BongMan napisał/a:

A tak w ogóle to z tego też wynika, że w austriackim więzieniu jest więcej wolności niż w Polsce na wolności... Bo u nas losowo i bez powodu zatrzymują i przeszukują ludzi, a tam dopiero jak idiota ordynarnie jebnął sobie zdjęcie z krzaczkiem.

A co masz na imię Marcin ?
Zgłoś
Attero132 2014-01-23, 15:43 5
@kolo_ziom
Zgłoś
I................r 2014-01-23, 15:44 12
@up prawdziwe imie bongmana to Lord Krabington
Zgłoś
sorra18 2014-01-23, 15:45
@up

Czytanie ze zrozumieniem sie klania.

Ja pierdole dobre zielsko wychodowal ze az na tyle go otumanilo ze w ciupie posty na fejsa wpierdalal.
Chociaz po fakcie ze tam trafil to einstein z niego rzaden.
Zgłoś
606 2014-01-23, 15:45
Marcin brzmi jak imię otrzymane z pomocy dla powodzian. Pasuje do debila.

internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.
Zgłoś
Szalony_Mleczarz 2014-01-23, 15:50 7
Cytat:

Panu Marcinowi do celi w austriackim więzieniu udało się przemycić telefon, z którego mógł się kontaktować ze znajomymi oraz nasiona konopi.

Co on z nasionami konopi się kontaktował? Przecinków używajcie...
Zgłoś
dOpieca 2014-01-23, 16:00
kiche odjebał , teraz pucha taki rozgłos ma że ciężko bedzie coś trzymać. Proste naczelnik bedzie ciety
Zgłoś
jakniejaktak 2014-01-23, 16:04
Cytat:

Pan Marcin rozjebal system hehehehe

No, rzeczywiście ;/ imponuje Ci dorosły chłop, który idzie do więzienia - to raz i jest na tyle uzależniony od buchania - to dwa, że nawet w więzieniu musi zapalić?
No kurwa...
Zgłoś
Darkstep 2014-01-23, 16:07
Dupa pęknie.

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów