📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Musiał zachodzić w głowę: "co jest kurwa? Niecałą skrzynię załadowałem i już się z tira wysypuje?"
Halman napisał/a:
ktoś sie chyba nie lubi ...
niby czemu? typ po prostu pomylił ciężarówki i ładował tam gdzie nie trzeba
sensualna napisał/a:
niby czemu? typ po prostu pomylił ciężarówki i ładował tam gdzie nie trzeba
faktycznie, nie zwróciłem na to uwagi, z drugiej strony nie jestem wózkowym bym musiał na to zwracać uwagę. Ale fakt; dziekuje.
Borys666_1 napisał/a:
Chybaa nie bardzo wiesz o co chodzi..
fajnie ze założyłeś konto bo mi powiedzieć że się mylę, dziekuje.
Ciężarówka - biała? Biała. Załadowany od góry? Załadowany. Wszystkie polecenia służbowe wykonane prawidłowo.
A na wannę palety pójdą, jedna firma jeden chuj
Halman napisał/a:
fajnie ze założyłeś konto bo mi powiedzieć że się mylę, dziekuje.
Od tej atencji ci już odpierdala
Raczej kierowiec z pierwszego zestawu zapomniał zwinąć plandekę z góry naczepy, wątpię żeby ustawili się tak żeby widlakiem musiał dookoła jeździć, załadowałby pierwszego, ten by odjechał wtedy drugiego.
Muszę przyznać, że w powyższej dyskusji Halman pokazał klasę. Rzadko spotyka się taką kulturę w Internecie (i poza nim).
Strielok1 napisał/a:
Raczej kierowiec z pierwszego zestawu zapomniał zwinąć plandekę z góry naczepy, wątpię żeby ustawili się tak żeby widlakiem musiał dookoła jeździć, załadowałby pierwszego, ten by odjechał wtedy drugiego.
Z lodówki plandeki nie zwiniesz. (tak to za Scanią to jest kurwa naczepa chłodnia o sztywniej i nieruchomej zabudowie, na który ładuje się towar spaletowany). Drugi zestaw z Mercedesem to tez też żadna wanna czy wywrotka lecz "ruchoma podłoga, na którą można sypać luzem ale i też towar spaletowany". Jestem ekspertem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów