Tak jak w nazwie nagralem filmik z serbem i bulgarem, obczajcie nasze umiejetnosci (street workout). Zapraszam do komentowania i subskrypcji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
dlaczego Serb i Bułgar używają imion a ty użyłeś pseudonimu "kura"? trochę to kiepsko wygląda.
Bo tak kazdy mnie zna w swiecie sw a nie jako imie i nazwisko
A oni w swiecie sw posluguja sie imieniem i nazwiskiem nie pseudo
A oni w swiecie sw posluguja sie imieniem i nazwiskiem nie pseudo
Nadludzka siła - nadużycie semantyczne. Chyba że jesteście supermenami
Podziwiam ludzi którzy mają pasję i chęć zrobienia czegoś nadzwyczajnego. Gratuluję osiągnięć i życzę jeszcze więcej.
Podziwiam ludzi którzy mają pasję i chęć zrobienia czegoś nadzwyczajnego. Gratuluję osiągnięć i życzę jeszcze więcej.
z ta nadludzka sila to cie ponioslo jak rzeka dziecko, ale szacun tak czy srak
Tytul ma zachecac do ogladania, wiadomo ze nic nie jest nadludzkie co czlowiek moze zrobic
A dalczego Serb i Bułgar? W Polsce nie masz przyjaciół?
A teraz poważnie: Stanie na rękach samo w sobie nie jest wyczynem, reszta spoko.
A teraz poważnie: Stanie na rękach samo w sobie nie jest wyczynem, reszta spoko.
Ciekawe, czy moderatorzy się do tego przyczepią. (powinni)
Poza tym won z reklamami swoich kanałów na youtube.
Ciekawe, czy moderatorzy się do tego przyczepią. (powinni)
siema jaki masz staż treningowy i w ile czasu nauczyles sie plancha?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów