Wrzucam jako ciekawostkę.
Angielski wymagany.
nie wiem jak ty ale posiadam takie cos jak mozg i oczy wiec potrafie takie rzeczy dostrzec, jak chcesz to przesle ci ten filmik w brailu moze bardziej go zrozumieszSkąd wiesz czy podpity debilu.
Widzę nie jestem sam z niewyparzoną mordka, +++ same dla typa, kurwa jeżeli ktoś trochę ogrjetuje się o jebanej historii Angli czy o wojnie to wie kto uratował tym chujoom dupe, wiec jakieś ale mamy do powiedzenia. Pierdolic tych jebanych cweli wyznawców jebanego allaha ! I wszystkich tych którzy się ze mną nie zgadzają. Piona !
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'nie wiem jak ty ale posiadam takie cos jak mozg i oczy wiec potrafie takie rzeczy dostrzec, jak chcesz to przesle ci ten filmik w brailu moze bardziej go zrozumiesz
I chuj, dobrze mówi i się nie boi, niech kebaby wiedzą, że nikt ich nie chce w Europie. Tylko się rozmnażać potrafią i ciągnąć socjale.
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'niech wypierdalaja. W przeciwienstwie do nas, oni robia co moga zeby na cudzej ziemi zbudowac swoj mini kraj, chca dyktowac nam swoje warunki. Chodza srodkiem drogi, traktuja to wszystko jakby nalezalo do nich, woza sie jak jacyś wojownicy, a tak na prawde to zwykle ciotowate popierdolki. Zakorzeniony chwast.
popros jednego z twoich ojcow zeby ci wydrukowal i dziurki porobil
Ok. Rzeczywiście teraz widzę.
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'